javila se na instagramu!

Lepa Brena ljetuje u Hrvatskoj i obilazi naše otoke, pohvalila se gdje sada uživa sa suprugom!

Lepa Brena Instagram 1/46 >> Pogledaj i ovo +35 Galerija

Nakon što je bila na Krku, Lepa Brena je na društvenim mrežama otkrila da je sa suprugom Bobom Živojinovićem obišla još jedan naš otok.

Pjevačica Lepa Brena i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović trenutno uživaju u Hrvatskoj.

Brena se u pričama na Instagramu javila iz Čikata na Malom Lošinju, a objavila je selfie s broda i jednu fotografiju sa suprugom, te je snimila i okolinu.

Pjevačica je u Lošinj stigla nekoliko dana nakon što je nastupila na Krku, gdje je zbog njezina koncerta nastao čak i prometni kolaps.

Brena inače svako ljeto plovi Jadranom na svojoj skupocjenoj jahti, koju su ona i suprug kupili kako bi njome oplovili svijet. Pjevačica i bivši tenisač navodno su je platili šest milijuna eura, kako su ranije pisali srpski mediji.

"Pa, to je lijep mali brod od oko 30 metara, s pet ili šest spavaćih soba. Nije to bio samo dar za naše duše. Htjeli smo nešto sebi priuštiti jer je bila specifična situacija", ispričala je Brena jednom prilikom.

Par na jahti često ugošćuju i druge velike zvijezde s naših prostora, pa im se tako jednom prilikom pridružila i Nina Badrić.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Pamtimo je kao Rosu Salvaje iz sapunice koju su Hrvati obožavali, a evo kako izgleda nakon brojnih estetskih zahvata!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Boris Rogoznica pokazao s kim uživa u rodnom Sukošanu, sretan je što mu je stigla: "Ona i ja"

Povezana vijest Celebrity Luka Modrić pohvalio se gdje je izveo suprugu Vanju za rođendan, slavili su u romantičnoj atmosferi!

Povezana vijest Celebrity Muž Blanke Vlašić pokazao je njihov luksuzni stan u Splitu, ne prestaje se hvaliti idiličnim obiteljskim prizorima!

Povezana vijest Celebrity Lidija Bačić opet provocira, a obožavatelji uživaju u savršenom pogledu: "Oh, Lile..."

Povezana vijest Celebrity Preminuo legendarni glumac i komičar Bob Newhart, proslavio se 60-ih, a mlađe generacije pamtit će ga iz Teorije velikog praska

Povezana vijest Celebrity Nini Badrić nitko se ne može nadiviti u ovoj haljini, oborila je s nogu i jednu od naših najljepših misica!

Povezana vijest Celebrity Još jedan nogometaš kupao se na istoj plaži kao Modrić, a ni on nikako nije mogao proći neopaženo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS