kakva haljina!

Lijepu Leonardu nakon razvoda od Bobana viđamo puno češće nego prije, a svaki put se pobrine i da je svi gledaju!

Leonarda Boban (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Leonarda Lončar rijetko smo imali priliku vidjeti dok je bila u braku sa Zvonimirom Bobanom, no nakon razvoda se puno češće pojavljuje u javnosti.

Brojni domaći ljubitelji mode okupili su se ovaj tjedan u izložbenom prostoru Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u Zagrebu gdje je predstavljena H&M Innovation Circular Design Story kolekcija.

Na događaju se posebno istaknula prelijepa Leonarda Lončar koju nakon razvoda od Zvonimira Bobana viđamo puno češće nego prije.

Leonarda je nosila voluminoznu točkastu haljinu u kojoj nije mogla proći nezamijećeno, a pažnju su plijenile i njezine vitke noge koje je izbacila kroz prorez. Stajling je upotpunila i upečatljivim nakitom te crvenim dioptrijskim naočalama koje joj pristaju savršeno, a da je pazila na svaki detalj potvrdila je i elegantnom frizurom.

Nedavno je zablistala i na hrvatskoj premijeri filma "Južni Vetar 2: Ubrzanje", na kojoj se pojavila u društvu još nekih naših poznatih dama, a tada je za IN Magazin otkrila i da se nakon rastave od Bobana posvetila sebi i djeci.

"Aktualna sam sama sebi momentalno i moja djeca, a ustvari radim na sebi da bi bila što bolja njima, evo tak", ispričala je Leonarda tada.

Podsjetimo, da je njihovom braku došao kraj nakon 28 godina, doznalo se u svibnju ove godine, kada je umirovljeni nogometaš otkrio da više ne žive zajedno.

Tada je rekao i da će nastaviti skupa brinuti o svojih petoro djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

Boban je nakon razvoda već pronašao sreću s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Bila je jedna od najljepših glumica i mamila je uzdahe gdje god bi se pojavila, a sada svojim licem izaziva nevjericu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS