Luksuzan odmor

Ma tko može odoljeti čarima Spidermanove djevojke? Prekrasna glumica oduševila izgledom

Laura Harrier (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Model i glumica Laura Harrier pokazala je svoje lijepo tijelo sunčajući se na luksuznom gliseru.

Američka manekenka i glumica Laura Harrier još nije postala prepoznatljivo holivudsko ime, ali definitivno je mlada nada koja marljivo radi na tome da bude što zamjećenija. 

Ova mlada ljepotica najpoznatija je po ulozi Liz Allan u filmu "Spider-Man: Povratak kući", iz 2017. u kojem je utjelovila Spider-Manovu djevojku. Nakon te uloge, lijepa Laura igrala je i u "Crnom članu KKKlana", filmu nominiranom za čak 6 nagrada Oscar. 

Iako je za svoj uspjeh u Hollywoodu Laura trebala pričekati malo duže od mnogih drugih glumica, prekrasna 29-godišnjakinja sve samouvjerenije korača crvenim tepisima. 

Kako bi se odmorila od napornih snimanja i nošenja modnih revija, Laura si je priuštila luksuzan odmor u Italiji gdje su je paparazzi uhvatili u obnaženom izdanju. 

U dobrom društvu svoje prijateljice Eleonore Toulin, Laura se sunčala i kupala u kristalno čistim vodama Positana, a dobre prijateljice jedna drugu su naizmjence fotografirale. 

Laura je tom prilikom pokazala i svoju besprijekornu liniju koju je istaknuo maleni bikini boje breskve. Nježna nijansa badića pristaje tamnoj puti ove glumice, a čini se kako je ona toga itekako svjesna pa je i na svom Instagramu objavila fotke s ljetovanja. 

Pozirajući na luksuznom gliseru, mlada Laura pokazala je svoje atribute, a ako nastavi objavljivati ovakve fotke ne sumnjamo da će uskoro imati jako veliki broj fanova. 

 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Tijelo ove zanosne crnke izgleda savršeno i bez fotošopa, pa ne čudi što je njezin slavni dečko lud za njom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS