to je to!

Larisa Lipovac Navojec pored zgodne pratnje s kojom se pojavila osmijeh s lica nije skidala, a i pogledi su sve govorili

Larisa Lipovac Navojec - 3 Matija Habljak 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Larisa Lipovac Navojec na svečani događaj u Zagrebu stigla je u društvu svog šest godina mlađeg partnera Hrvoja Jelinčića.

Plesačica Larisa Lipovac Navojec na prestižnom događaju pojavila se u blještavoj dugoj crnoj haljini.

Duboki dekolte ove raskošne haljine istaknuo je njezine grudi, a niska punđa i lagani make up dodatno su začinile elegantni izgled.

Pred fotografima je pozirala u duštvu kolege Marka Cibocija, a zatim je svima pokazala tko je njezina pratnja.

Naime, povela je svog partnera Hrvoja Jelinčića koji je mamio poglede u svečanom crnom odijelu.

Pozirali su zagrljeno i veselo te nisu ni pred kamerama uspjeli sakriti svoju zaljubljenost.

Podsjetimo, vezu s Hrvojem, poznatim i pod imenom DJ hrwoE, Larisa je ispočetka tajila, no više ne krije koliko je zaljubljena.

Larisa i Hrvoje prohodali su godinu dana nakon njezina razvoda od glumca Gorana Navojca, s kojim je provela 13 godina, od kojih su sedam bili u vezi, a šest u braku i zajedno imaju sina Grgura.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Kupaći kostim mlađahne kćeri Zdravka Čolića istaknuo je baš ono što je i trebao, a na golišave fotke ove ljepotice već smo dobro navikli!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Načelnik općine Pirovac otkazao je nastup Leta 3, a razlog je Marko Livaja: ''Koncert predstavlja rizik...''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS