"Lipa si lipa!"

Lana Klingor Mihić ponovno je sve oduševila svojom novom frizurom, evo što je sad promijenila: "Wow, najbrutalnija dosad"

Lana Klingor Mihić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lana Klingor Mihić nedavno je svojim pratiteljima objasnila kako ona često voli mijenjati boju kose, ali i dužinu.

Pjevačica Lana Klingor Mihić u novoj snimci pokazala je što je sada napravila sa svojom kosom, a ta promjena oduševila je njezine kolege s estrade, ali i pratitelje. 

Naime, sada je dodatno posvijetlila svoju kosu i stavila ton narančaste, a kosa joj je malo i narasla pa je uspjela napraviti i valove.

Lana je dokazala da joj vatrene nijanse odlično pristaju te joj sjajno ističu njezine plave oči.

"Dan za kosu", poručila je u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐋𝐚𝐧𝐚 𝐊𝐥𝐢𝐧𝐠𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐡𝐢𝐜 (@lanatheklingor)

"Divna", "Top", "Lipa si lipa", "Ovo ti je najbrutalnija boja do sad", "Jako lijepo", "Woow", pisali su joj pratitelji u komentarima.

Zadnji puta Lana se pohvalila ful kratkim bobom i crvenom nijansom pa u opisu otkrila i zašto se odlučila na tako veliku promjenu.

"Po prvi put u životu - #crvenakosa. Život je stvarno prekratak za dosadne frizure i jedno te istu boju. Ohrabrena svojom Paulom Sikirić koja je fakat frend", napisala je tada.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nina Badrić pokazala svoju najbolju prijateljicu koju su mnogi usporedili sa Sharon Stone: ''Ona je najvažnija osoba u mom životu!''

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Atraktivna supruga Duje Čopa nekoć je krasila liste najseksi Hrvatica, sudjelovala je u izborima ljepote, a pamtimo je i iz glazbenih spotova!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS