Fanovi oduševljeni

Domaća pjevačica hrabro pozirala u haljini bez gaćica: "Savršenstvo si bez mane"

Lana Jurčević (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lana Jurčević je na svom profilu na Instagramu objavila novu fotografiju u kojoj pozira u haljini bez donjeg rublja.

Domaća pjevačica Lana Jurčević počastila je svoje obožavatelje na Instagramu fotografijom na kojoj pozira u izazovnoj haljini ispod koje ne nosi gaćice.

"Ja ću uvijek sebi biti mala klošarica iz kvarta. Nenašminkana, rasčupana i u pidžami ili nekim dronjcima. To najbolje znaju oni koji prolaze mojom ulicom dok šećem Šnicku. Ja znam da me u tim izdanjima vi ne vidite i da je teško povjerovati, ali da, mislim da sam tako najsretnija. A kad se ovako "sredim", to je kao da sam otišla na "izlet" do drugog kvarta, po kojem hodaju napucani, sređeni komadi kojima se uvijek divim kak imaju živaca za toliko sređivanja. Ali, nije loše za promjenu - promjene su uvijek zabavne. Osim kad nakon toga moram pospremat sav taj nered", napisala je Lana uz objavljenu fotografiju.

Laninu objavu dosad je lajkalo gotovo 20 tisuća ljudi, a u komentarima se nizaju brojne pohvale i komplimenti.

"Prekrasna i vitka, čista desetka", "Uvijek si super, u bilo kojem izdanju", "Savršenstvo bez mane", "Sviđa mi se", samo su neki od komentara.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Severina zabrinula fanove fotografijom iz bolničkog kreveta, saznali smo o čemu je riječ

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS