Slijedi mirovanje

Severina zabrinula fanove fotografijom iz bolničkog kreveta, saznali smo o čemu je riječ

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Jelena Balić) +0 Severina (Foto: Instagram) Galerija

Severina je u srijedu podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, rekao nam je Davor Grgin, PR pjevačice.

Nakon boravka u New Yorku, gdje se družila s jednima od najvećih glumačkih zvijezda današnjicei uspješnog koncerta u Švicarskoj Severina je završila na operaciji zbog zdravstvenih problema koji su joj duže vremena stvarili probleme.

Pogledaj i ovo Severina Žena uz ženu Severina se obratila Elli Dvornik nakon njenog posljednjeg brakorazvodnog ročišta, evo što joj je poručila

Naime, 46-godišnja pjevačica na svom je profilu na Instagramu s obožavateljima podijelila fotografiju iz bolnice koju je ipak kasnije odlučila izbrisati. Kako smo saznali, riječ je o rutinskoj operaciji nakon koje će morati mirovati neko vrijeme.

"Severina je jučer podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije, koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tijekom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorena i otkazati jer su bolovi bili neizdrživi.

Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas biti puštena doma na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dva tjedna. Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima ususret promoviranju najnovijeg albuma "Halo", koji obara sve rekorde slušanosti u regiji", otkrio nam je Severinin PR menadžer Davor Grgin.

Unatoč zdravstvenim problemima, Severina je danas najavila premijeru novog spota za pjesmu "Daleko ti kuća", koji će obožavatelji moći vidjeti u ponedjeljak 15. travnja, točno u podne. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson u crnom izdanju Scarlett Johansson u crnom izdanju Scarlett Johansson u crnom izdanju +4 Scarlett Johansson (Foto: Getty) Celebrity Ovo još nismo vidjeli: Dekolte zbog kojeg su sve oči bile uprte u ovu zanosnu glumicu
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene