"možda malo osobno, ali..."

Lana Jurčević iskreno o majčinstvu i odgoju koji prakticira sa svojom kćerkicom: "Jednu stvar sam si obećala..."

Lana Jurčević Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lana Jurčević ukazala je na važnost uloge roditelja u životu djeteta, a podijelila i svoja razmišljanja za odgoj koji prakticira s kćerkicom Maylom Lily.

Naša pjevačica Lana Jurčević nedavno je postala majka, a sa svojom kćerkicom Maylom Lily uživa u svakom trenutku te rado preslatke prizore podijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

Sada se osvrnula na važnost uloge koju roditelji imaju u životima svoje djece.

"Jednu stvar sam si obećala još davno. A to je da ću često pitati svoje dijete kroz odrastanje jesam li mu dobra mama. Ako mene pitate, nije važno što roditelj misli o sebi kao roditelju, već što misle njihova djeca o njima - jer jedno je naša vizija o tome i sebi, a drugo je jesmo li uspjeli pročitati 'nevidljive' upute s kojima su oni došli na ovaj svijet", započela je pjevačica.

"Mi smo ih stvorili (to ne znači da su naše vlasništvo i da moraju biti ono što mi želimo da budu) i na nama je da stvorimo zdravu (prvenstveno mentalno, a onda sve ostalo), sretnu i dok su pod našim krovom, bezbrižnu djecu, a mi smo tu samo kao neki mentori koji trebaju prepoznati karakter, temperament, razinu senzibilnosti i potencijale svoje djece i dobro ih usmjeriti da budu najbolja verzija sebe. A to možemo samo ako dovoljno radimo na sebi", dodala je.

Lana je ukazala i na važnost da svako dijete ima drugačije potrebe te da se svakome treba posvetiti na poseban način.

"Ne možeš ni svako svoje dijete jednako odgajati iako su možda stvoreni od istih gena, svako dijete je posebno i možda treba drugačiji pristup. Ne pale kod svakog iste metode. Ako mi je Bog dao priliku da budem baš njena mama, tu ulogu moram i opravdati jer jednog dana želim da ona kaže da sam joj bila najbolja. I... možda malo osobno pitanje, ali jesu li vaši roditelji ispunili vaša očekivanja? I jeste nešto naučili iz toga i možda popravili u odnosu na svoju djecu?", zaključila je Lana.

Podsjetimo, Lana je djevojčicu dobila krajem prošle godine s partnerom Filipom Kratofilom. Par je u sretnoj vezi već osam godina.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Željko Kerum objavio je rijetku fotografiju sa suprugom i djecom, evo zašto je ovog puta napravio iznimku!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Anamarija Asanović oglasila se prvi put nakon vjenčanja, suprugu napisala predivnu posvetu: ''Do posljednjeg daha...''

Njegova smrt do danas je ostala misterij, a zadnje riječi koje je napisao u svom dnevniku uznemirile su javnost!

Zašto se Nicole Kidman otresla na Salmu Hayek? Čitač s usana otkrio što joj je rekla: ''U redu, dosta je!''

Povezana vijest Zanimljivosti Njegova smrt do danas je ostala misterij, a zadnje riječi koje je napisao u svom dnevniku uznemirile su javnost!

Povezana vijest Celebrity Kviz: Provjerite koliko ste dobro upoznali radnju i glumce Kumova!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS