nasmijala je pratitelje

Lana Jurčević na zanimljiv je način podijelila tegobe s kojima se muči njezina kći: "Tehnika koja uvijek pali..."

Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lana Jurčević nasmijala je pratitelje najnovijim videom na Instagramu, a glavna atrakcija objave bila je njezina kćerkica i jedan neželjeni gost.

Naša pjevačica Lana Jurčević nedavno je postala majka, a sa svojom kćerkicom Maylom Lily uživa u svakom trenutku te rado preslatke prizore podijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

Sada je pjevačica nasmijala svoje pratitelje videom na Instagramu.

Naime, na stolu se nalazila dječja hrana koju je pripremila za svoju kćer. Međutim, umjesto da hranu pojede njezina kći, pojavila se ptica koja se počastila obrokom.

"Kako djetetu otvoriti apetit? Tako da mu je netko krene krasti", našalila se Lana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Također spomenula da njezinoj kćeri počinju rasti zubići, što je skoro pa uvijek izazovno razdoblje kod bebe i roditelja.

"Rastu nam zubi, ali i zazubice! Tehnika koja uvijek pali", napisala je pjevačica.

Podsjetimo, Lana je djevojčicu dobila krajem prošle godine s partnerom Filipom Kratofilom. Par je u sretnoj vezi već osam godina.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina u očaravajućoj zlatnoj haljini hrvatskog dizajnera nikoga nije ostavila ravnodušnim: "Ti si naš blistavi dijamant..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zbog ovih prizora na plaži jasno je zašto su svi gledali samo nju, ali jedan dio tijela i paparazzima je bio glavni fokus

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik ima novog dečka? Objavila je misterioznu fotku gdje ga drži za ruku, a u pitanju je muškarac iz susjedne države!

Povezana vijest inMagazin Domaći glazbenici o prašini koja se podigla zbog pjesme Bijelog dugmeta: ''Ne vidim ništa sporno u tome!''

Povezana vijest Celebrity Ako ste mislili da vas Nives Celzijus više ne može iznenaditi, pogledajte ovaj video pa procijenite sami: "Zavrtjelo mi se..."

Povezana vijest Celebrity Preminuo je bosanskohercegovački glazbenik, tužnu vijest potvrdile su njegove kolege: "Ostavio je veliki trag..."

Povezana vijest Celebrity Edin Džeko i njegova lijepa supruga užarili su Instagram zajedničkom fotkom, a evo i gdje su se uputili na odmor!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS