sve je javno objavila

Našu glumicu razljutile su usluge u hrvatskim kafićima, požalila se na više stvari: "Plati, šuti i ostani doma..."

Lana Gojak Bajt Instagram 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Lana Gojak Bajt požalila se svojim pratiteljima da je naručila ledenu kavu u kafiću, ali da nije dobila ono što je tražila.

Glumica Lana Gojak Bajt, koja se proslavila kao hrvatska ružna Betty u seriji "Ne daj se Nina", požalila se na uslugu u kafićima u Hrvatskoj. Naime, pratiteljima je otkrila kako je u jednom kafiću naručila hladnu kavu, ali nije dobila ono što je tražila.

''Ni naručiti kavu nije lako. U jednom bircu kažeš hladna kava, dobiješ kavu s hladnim mlijekom. U drugom bijelu kavu s kockicom leda, a u trećem frape sa šlagom. Nisam to naručila. To je ice caffe, pogledajte meni - ni na jednom stolu nemate meni. Zaključak: plati, šuti i ostani doma", napisala je na društvenim mrežama.

Glumica je zatim pitala svoje pratitelje što misle da je na fotografiji, a kasnije je otkrila i što su joj rekli pratitelji.

''Po anketi ima vas još kojima kao ni meni nije jasno... Odsad u novčaniku nosim ovu fotku. Ili pokazujem fotku na mobitelu", zaključila je na Instagramu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari je s nikad većim dekolteom užarila društvene mreže, prorezi seksi haljine istaknuli su ključne dijelove: "Goriš!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Znate li tko je ova preslatka djevojčica s fotografije? Brojni za nju tvrde da je jedna od najzgodnijih novinarki, a prošle godine ostvarila se u najljepšoj ulozi!

Povezana vijest Zanimljivosti Posljednja želja Alaina Delona nije uslišena, obitelj je odbila ispuniti glumčev bizarni zahtjev prije smrti

Povezana vijest Celebrity Žanamari je s nikad većim dekolteom užarila društvene mreže, prorezi seksi haljine istaknuli su ključne dijelove: "Goriš!"

Povezana vijest Celebrity Kći legendarnog glumačkog para izrasla je u pravu ljepoticu, a ovih dana u obitelji imaju veliki razlog za slavlje!

Povezana vijest Celebrity Beyonce u čipkastom izdanju nije mogla ukrotiti svoje raskošne obline, a njezin outfit nalik je na zaštitni znak našeg pjevača!

Povezana vijest Celebrity Tko bi rekao da su joj 54 godine? U pripijenom bikiniju pohvalila se zavidnom linijom, ali nešto je ipak provukla kroz Photoshop!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS