stari unatrag

Ogrtač joj je jedva prekrio bedra dok je zavodljivo pozirala, u 53. godini pokazala da je sve ljepša

Kylie Minogue (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kylie Minogue objavila je fotografiju nakon odrađenog snimanja i pokupila mnoštvo komplimenata.

Kylie Minogue nedavno je ušla u povijest jer su njezini albumi došli na prvo mjesto glazbene ljestvice u Velikoj Britaniji tijekom pet različitih desetljeća. 

Osim što Kylie tako dugo rastura u muzičkoj karijeri, oduševljava i svojim izgledom u 53. godini. Pjevačica, koja živi u Londonu, pozirala je na stolcu u baršunastom ogrtaču koji je jedva prekrio njezina bedra dok je imala prekrižene noge, a pritom je zavodljivo gledala u objektiv 

"Još jedno snimanje odrađeno", napisala je Minogue. Kyliena fotografija je oduševila njezine pratitelje na Instagramu. 

"Čini se da ti stariš unatrag", "Apsolutno predivna. Čini se da se godine na tebe ne odnose", "Tvoje noge su s godinama sve bolje", "Nevjerojatno", "Uvijek savršena", komentirali su. 

Minogue je nedavno došla na prvo mjesto glazbene ljestvice u Velikoj Britaniji sa svojim novim albumom "Disco". Atraktivna Australka rekla je da se i dalje suočava s ljudima koji propitkuju njezin glazbeni talent, iako je u svojoj karijeri prodala više od 80 milijuna albuma diljem svijeta. 

"Bio je velik broj kritika tijekom godinama na račun moga glasa. Zbog toga sam nekad znala čuti i glas u svojoj glavi koji bi mi rekao: 'Ne znaš pjevati. Ona ne zna pjevati'", ispričala je Kylie. 

Inače, Minogue je nekoliko mjeseci u vezi s Paulom Solomonsom (46), koji je kreativni urednik u magazinu British GQ. 

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Malo tko bi rekao da ima 42 godine: Iskoristila trenutak da se presvuče na parkingu kad je mislila da ju nitko ne gleda

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS