Kao od majke rođena

Kontroverzna fotka golišave milijarderke skupila više od 10 milijuna lajkova, ali i mnoge negativne reakcije

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Najmlađa milijarderka svijeta Kylie Jenner pozirala je potpuno gola, ali umjesto oduševljenja fanova izazvala je zgražanje.

Nakon što ju je Forbes proglasio drugom najbolje plaćenom zvijezdom u 2018., najmlađa milijarderka svijeta, raskošna Kylie Jenner odlučila se počastiti luksuznim odmorom iz snova. S kćeri Stormi i najboljom prijateljicom Anastasijom Karanikolau ljepotica ljetuje na tajnoj tropskoj lokaciji. 

Iako nije otkrila gdje se točno odmara, Kylie je svoje obožavatelje na Instagramu oduševila InstaStoryjima i snimkama kristalno plavog mora, koktela i luksuznog smještaja. 

Jedna fotografija koju je Kylie podijelila na Instagramu izazvala je mnogo kontroverzi. Naime, odmah po dolasku u hotel lijepa poduzetnica objavila je fotku na kojoj je – potpuno gola. 

Na fotografiji Kylie nosi samo predimenzionirani šešir koji joj skriva lice, a najintimnija mjesta sama je pokrila rukama i strateški prekriženim nogama. Iako je u samo jedan dan za tu objavu dobila više od 10 milijuna lajkova, mnogi su zaključili da je – pretjerala. 

Najmlađoj članici klana Kardashian-Jenner poručili su da je ona majka i upitali je zašto se stalno skida. 

No čini se da Kylie ti negativni komentari uopće nisu pogodili jer je nakon te objave nastavila s postanjem golišavih fotografija. 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Dok je grlila Meghan Markle, Beyonce umalo poispadale raskošne obline iz izazovne haljine

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS