Konačno!

Najmlađa svjetska milijarderka pokazala kako je izgledala u trudnoći koju je skrivala od javnosti

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kylie Jenner je odlučila iznenaditi svoje obožavatelje i pokazati im kako je izgledala s trudničkim trbuščićem, koji je tijekom trudnoće uspješno skrivala.

Nakon što je oborila sve rekorde u 2018. godini, najmlađa pripadnica klana Kardashian Jenner i svjetska milijarderka Kylie Jenner kraj godine odlučila je obilježiti u svom stilu.

Naime, na svom se profilu na Instagramu odlučila prisjetiti važnijih događaja koji su joj obilježili 2018. godinu pa je tako, između ostalog, prvi put pokazala kako je izgledala u trudnoći.

Na objavljenoj fotografiji pozira sa starijom sestrom Khloe, i obje ističu trudničke trbuščiće, odjevene samo u donje rublje i minijaturne majice.

Ova je fotografija iznenadila Kyline obožavatelje s obzirom na to da je cijelu trudnoću skrivala od znatiželjnih očiju javnosti.

Uz to Kylie je objavila i fotografije s partnerom, reperom Travisom Scottom i njihovom kćerkicom Stormi.

Podsjećamo, Kylie se zahvaljujući svojoj kozmetičkoj liniji proizvoda za uljepšavanje našla na Forbesovoj listi najbogatijih slavnih ljudi u SAD-u i njezina se imovina procjenjuje na 900 milijuna dolara.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Slavna manekenka mrzovoljna stigla na večeru s prijateljima: Šuškanja o prekidu sa zgodnim pjevačem točna?

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Bivša supruga jednog od najuspješnijih tenisača svih vremena 2018. godinu ispraća u toplesu

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Zadivljeni obožavatelji upitali Severinu: "Jeste li vi sigurni da niste brat i sestra?"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS