Nema više ljubakanja

Objavili golišave fotografije u Playboyu, pa turbulentnu vezu priveli kraju - treba im pauza

Kylie Jenner (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Travis Scott i Kylie Jenner okončali su svoju višegodišnju vezu, pa ih više nećemo viđati kako se ljube po crvenim tepisima.

Samo nekoliko tjedana nakon što su goli pozirali za najslavniji muški časopis Playboy, poznati par Kylie Jenner i Travis Scott odlučio je stati na kraj šuškanjima o njihovu prekidu i potvrditi da su doista raskinuli sve veze te da će od sada komunicirati jedino zbog svoje kćerkice Stormi. Za sada su se dogovorili kako će ravnopravno dijeliti skrbništvo nad djevojčicom i izbjegavati suvišne kontakte. 

22-godišnja milijarderka Kylie i reper Travis u vezi su bili dvije godine, a njihov je odnos od samog početka intrigirao javnost. U posljednjih je mjesec dana već bilo medijskih natpisa o tome kako su nekoć zaljubljeni golupčići stavili svoj odnos na "hlađenje". Sada je ta vijest finalno potvrđena, no još uvijek nije poznat razlog raskida.

Kylie i Travis u protekle su se dvije godine neprestano zajedno pojavljivali na crvenim tepisima i nisu zazirali od izmjenjivanja nježnosti pred kamerama. Jedno vrijeme čak su neprestano zatrpavali medije ispovijestima o svom fantastičnom seksualnom životu i razmišljanjima o tome kako porođaj ne treba značiti i kraj vatrenim seansama u krevetu, no sada pak ispada da im ni seksualna kemija ni zajedničko dijete nisu pomogli u održavanju ljubavi.

Navodno su se Kylie i Travis već neko vrijeme svađali i razilazili u mišljenjima, a unatoč naporima da uspiju u svojoj vezi - nisu uspjeli. Travis se već odselio od Kylie.

Naravno, treba imati na umu da se par već nekoliko puta mirio i prekidao, pa je pitanje radi li se i ovog puta o trajnoj odluci. Možda će u jednom trenutku ponovno proraditi strasti i zaiskriti ljubavne iskrice pa će se ovi multimilijarderi vratiti jedno drugome.

Inače, Kylie i Travis upoznali su se u travnju 2017., a već u veljači 2018. na svijet je došla Stormi, zdrava i lijepa djevojčica. Nakon rođenja kćeri, Travis se počeo pojavljivati na ekskluzivnim događanjima zajedno s klanom Kardashian-Jenner i sve se dugo vremena činilo idiličnim, no ispod površine su ipak postojali problemi. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Nakon Grubnića i Šuput: Ciganović se okomio na Ninu Badrić, ona mu nije ostala dužna

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS