loš fotošop?

Kraljica pozirala s mužem Philipom, a neobičan detalj na fotografiji je svima zapeo za oči

showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta II. na fotografiji s mužem, princem Philipom privukla je pažnju svojim rukama.

Princ Philip, muž kraljice Elizabete II. (94) slavi svoj 99. rođendan, pa je Buckinghamska palača povodom tog događaja objavila fotografiju kraljevskih supružnika. 

Par je pozirao ispred dvorca Windsor prošlog tjedna i kraljica je odjenula haljinu cvjetnog uzorka dok je njezin suprug na sebi imao odijelo i kravatu u bojama britanske kraljevske garde. Umjesto na prinčev rođendan, javnost se koncentrirala na fotografiju, odnosno na kraljičine ruke koje izgledaju čudno. 

Na društvenim raspravama se pokrenula rasprava o njima i mnogi korisnici tvrde kako je riječ o lošem fotošopu. Neki su čak uvjereni da je su supružnici naknadno ubačeni na fotografiju. "Snažan fotošop kod princa Philipa i kraljice", pišu na Twitteru. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Na Instagram profilu Buckinghamske palače također se vodi rasprava o spornoj fotografiji. "Zašto ova fotografija izgleda fotošopirano?", "Slika ne izgleda stvarno", komentirali su.

Inače, Philip će za rođendan biti sa suprugom Elizabetom u dvorcu Windsor. 

  1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Okitila se titulom najseksi žene, proslavile su je raskošne obline, a sad joj mnogi zamjeraju što je smršavjela

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS