Zanimljiva životna priča

Okitila se titulom najseksi žene, proslavile su je raskošne obline, a sad joj mnogi zamjeraju što je smršavjela

Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) +0 Kate Upton (Foto: Profimedia) Galerija

Kate Upton krasila je brojne naslovnice svjetskih časopisa, a glumom se počela baviti prije 10 godina. Ova ljepotica slavi 28. rođendan.

Glumica i model Kate Upton već godinama muškarce baca u trans svojim oblinama, a najviše je prašine podigla posljednjih nekoliko mjeseci jer joj brojni zamjeraju što je smršavjela.

Pogledaj i ovo Kate Upton (Foto: Getty) koktel, sunce, uživanje Opušteno izdanje seksi ljepotice: Pokazala bujni dekolte za koji su se fanovi bojali da će nestati

Ta lijepa Amerikanka slavi 28. rođendan, a karijeru je započela još kao 15-godišnjakinja. Krasila je brojne naslovnice svjetskih časopisa, a za mnoge od njih ima anegdote. Jedna od manje ugodnih bila je ona na snimanju naslovnice za časopis Sports Illustrated 2013. godine. Upton je rekla kako je gotovo umrla na snimanju na Antarktici. "Kada sam se vratila od tamo, imala sam osjećaj kao da mi se tijelo gasi jer sam previše bila na hladnoći. Nisam dobro čula ni vidjela jer se moje tijelo jako borilo da ostane toplo", ispričala je onda.

Kate na prstu ima tetovažu sitnog križa, a postoji dobar razlog tome. "Bila sam na snimanju i netko je primijetio da oko vrata nosim križ te su me počeli ismijavati kako nema šanse da bih ja mogla biti religiozna. Uzeli su mi tu ogrlicu koju mi je majka kupila te sam na kraju shvatila da ipak želim križić imati uvijek uz sebe i ovo je bio jedini način", priznaje lijepa glumica. Prvo glumačko iskustvo imala je 2010. godine u filmu "Velika krađa nebodera" Bena Stillera, nakon čega su joj se samo počele nizati uloge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Već odavno odlučila je sama zarađivati za život, unatoč tome što potječe iz bogate obitelji. Njezina obitelj nasljednik je carstva Whirlpool, a njezin ujak Fred Upton je kongresnik te je ljepotica odmalena u politici i biznisu.

Kate je sa suprugom, bejzbolašem Justinom Verlanderom započela vezu početkom 2014. godine, a dvije godine kasnije on ju je zaprosio. Bajkovito vjenčanje održalo se u studenom 2017. godine u Toskani, a točno godinu dana kasnije na svijet je stigla kćerkica.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene