Guza u prvom planu

Najstarija sestra slavnog klana ponosna je na svoje bujne obline, a samo je ona zato i mogla objaviti ovakvu fotku

showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian ponosna je na svoje obline i to nimalo ne skriva.

Obitelj Kardashian poznata je diljem svijeta po bujnim oblinama svojih članica, a najstarija od slavnih kćeri, Kourtney Kardashian, ovoga je tjedna na Instagramu svoju guzu stavila u prvi plan.

"Pokreti za okrugliju guzu", napisala je na svom Instagramu uz fotku na kojoj pozira u sićušnom bikiniju s tangama koji je sjajno istaknuo njezinu pozadinu. Iskoristila je priliku i da promovira svoj brend, no nitko se na to nije bunio.

41-godišnja Kourtney dala je naslutiti i da je fotka nastala proteklog vikenda, a mnogi pretpostavljaju da ju je fotkao dečko Travis Barker.

Inače, par djeluje zaljubljenije nego ikad, a zajedno su već nekoliko mjeseci, no mnogi komentiraju kako su nespojiv par. Samo po objavama na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dokazuju da se zaista vole, a nije ih briga što drugi govore o njihovoj ljubavi.

Prije nego što su prohodali, Kardashianka i Travis godinama su živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Poznati šarmer odveo 20 godina mlađu suprugu na spoj pa jedva držao oči otvorene, pogledajte ove urnebesne fotografije!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS