zanimljiva strategija

Golišavim fotkama pokušava utišati glasine o 4. trudnoći, navodno obnovila vezu s 15 godina mlađim

showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian je navodno obnovila vezu s 15 godina mlađim dečkom, modelom Younesom Bendjimom.

Reality zvijezda Kourtney Kardashian (41) neko vrijeme je izbjegavala objavu golišavih fotografija jer je posljednja izazvala glasine da je trudna četvrti put. 

"Razvijajte se kako želite", napisala je Kourtney pokraj slike na kojoj je na ležaljci u crnom, minijaturnom bikiniju. Prva se na njezinu objavu osvrnula sestra Khloe (35) koja joj je poslala puse. 

Obožavateljima se jako svidjela njezina fotografija, pa su joj pisali kako izgleda seksi i mlađe od svoje 41 godine koju je nedavno navršila. Neki su primijetili i da ne izgleda baš sretno. "Izgledaš slomljeno, hladno i kao da si spremna na osvetu", "Pitam se tko te fotografirao", "Ljepotica", "Tvoja je figura zadivljujuća", "Goriš", "Vidi se da uživaš u karateni", komentirali su njezini pratitelji kojih na Instagramu ima više od 90 milijuna. 

Kourtney je početkom travnja potaknula glasine da je trudna poziranjem u raskopčanoj haljini. Najstarija sestra Kardashian nije opovrgnula glasine, a navodno je obnovila vezu s modelom Younesom Bendjimom (26) s kojim je prekinula 2019. 

Inače, Kourtney, čija se imovina procjenjuje na 35 milijuna dolara, s bivšim mužem Scottom Disickom (36) ima sinove Masona (10) i Reigna (5) te kćer Penelope (7). Scott ljubi 15 godina mlađu manekenku Sofiju Richie s kojom je nedavno viđen na plaži u Malibuu. 

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Dok uživa u vili svoje 47 godina starije partnerice koja je nekad bila muškarac, hvali se vitkom linijom

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS