Na malo čudnom mjestu

Mislilo se da više ničim ne mogu iznenaditi, ali onda su zajedno izveli ovo: "Ne obazirite se na nas"

showbuzz DNEVNIK.hr

Dva trenutačno najzanimljivija para u svijetu slavnih ujedinila su se za zajedničku fotku koja je mnoge ostavila bez teksta, ali Kourtney Kardashian, Travisa Barkera, Megan Fox i Machinea Guna Kellyja ništa ne dira.

Megan Fox i njezin dečko Machine Gun Kelly, te Kourtney Kardashian i njezin dečko Travis Braker ne prestaju šokirati javnost i svoje obožavatelje, ovog puta najnovijom objavom na društvenim mrežama.

Nakon što su plijenili pažnju na dodjeli VMA nagrada, par se odlučio zajedno zabaviti i snimiti zajedničku fotografiju u muškom WC-u, i to dok se, ni manje ni više, strastveno ljube.

"Ne obazirite se na nas", napisala je Kourtney uz objavljenu fotografiju na svom profilu na Instagramu, te dodala i onu na kojoj ona i Megan same poziraju.

Parovi svoje strasti nisu uspjeli obuzdati ni na crvenom tepihu uoči početka dodjele nagrada MTV VMA, gdje su pred fotografima izmijenili nekoliko sočnih poljubaca te su se neprestano smijali i grlili.

Privlačili su pažnju i svojim odjevnim kombinacijama, a ovaj je put Travis uspio biti manje odjeven od Kourtney, koja je inače poznata po golišavim izdanjima.

Megan se pojavila u potpuno prozirnoj haljini, ispod koje su se jasno vidjele njezine tangice, a istaknula je i svoj bujni dekolte. Njezin dečko, koji se također na dodjeli pojavio u upečatljivom izdanju, nije mogao skinuti ruke s nje, a zajedno su spremno pozirali fotografima, suzdržaniji nego inače, no kasnije su se ipak očito opustili.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS