Evo tko je ona

Ova prelijepa plavuša bila je pravi mamac za poglede u tijesnom kombinezonu, njen zaručnik košarkaš nije ju puštao iz ruku

Džanan Musa i Adna Dučanović - 1 Antonio Balic / CROPIX 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Slavni košarkaš Džanan Musa na crveni tepih Sarajevo Film Festivala poveo je svoju zgodnu zaručnicu Adnu Dučanović.

Na crveni tepih trećeg dana Sarajevo Film Festivala stigao je i slavni bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa koji trenutno igra za Real Madrid.

Visoki 25-godišnjak pozornost je privukao svojim crni odijelom koje se vezalo, a apsolutno svi gledali su u njegovu lijepu zaručnicu Adnu Dučanović.

Zgodna plavuša nosila je crni uski kombinezon koji je ispred imao duge resice od cirkona, a dugu plavu kosu svezala je u visoki rep.

Adna i Džanan u vezi su već petu godinu, a mladi košarkaš u studenom prošle godine kleknuo je i da je zaprosi.

Par je u više navrata naveo da je njihova ljubavi bila na prvi pogled. Adna je istakla da je ljubav prema Dženanu bila ljubav na prvi pogled, a Dženan je otkrio da ga je Adna osvojila jednostavnošću, osmijehom i karizmom, piše Klix.ba.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Branko Đurić u izlazak je poveo suprugu Slovenku, a njen zamamni dekolte ukrao je svu pozornost sa slavnog muža!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako su Bloom i Maja zagrljeni zaspali na plaži, ovim prizorima teško je odoljeti!

Povezana vijest Celebrity Iris Livaja podijelila je zagonetnu poruku prije utakmice svog supruga: ''Prelila mi se čaša...''

Povezana vijest Celebrity Ivana Knoll zabrinula je pratitelje fotkom u invalidskim kolicima, ima ozbiljnu ozljedu: ''I tako...''

Povezana vijest Celebrity Legendarni glumac skokom u duboko more proslavio je 81. rođendan, možete li vjerovati da mu je već toliko godina?

Povezana vijest Celebrity Splitska glumica suprugu čestitala godišnjicu pa sve nasmijala: ''Vrijedi duplo, sa mnom ti treba beneficirani radni staž''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS