Najljepša proslava!

Korana Gvozdić u najslađem društvu proslavila 38. rođendan: "Ajoj, kakav frajer za ročkas!"

showbuzz DNEVNIK.hr

Korana Gvozdić proslavila je 38. rođendan, i to u najljepšem društvu, onom svojeg sina Olivera.

Korana Gvozdić proslavila je 38. rođendan, a fotografiju s dosad najdražeg joj rođendanskog slavlja podijelila je na svojem profilu na Instagramu.

"28.11.2021. - najbolji rođendan ikad", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u naručju sa sinom Oliverom, kojeg je prije nekoliko mjeseci dobila sa svojim partnerom, komičarom Ivanom Šarićem.

"Sretan ti ročkas ljepotice", "Sretan najljepši rođendančić", "Prekrasni ste", "Sretan rođendan predivnoj mamici", "Ajoj,kakav frajer za ročkas, sretan ti od srca", "Sve najbolje! Predivan ti je i uživajte", "Sretan ročkas, ljepoto", dio je čestitki koje je dobila.

Korana je nedavno na Instagramu progovorila o preuranjenom porođaju i statusom rasplakala svoje pratitelje.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužoj objavi koju je objavila.

Podsjetimo, Korana i Ivan, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji 13. travnja, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon nekoliko mjeseci.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Golišavi outfit Maje Šuput koji će se dugo pamtiti: Strateške dijelove prekrila je samo cvijećem!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Djevojka koja je rasplakala Hrvatsku već se suočila s lošom stranom slave, no Martina Tomčić je javno otkrila kakva je ona zapravo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS