''stavila sam kvačicu na...''

Korana Gvozdić pohvalila se fotografijama s proslave rođendana, a baš joj nitko ne bi dao te godine: ''Ušla sam i u taj klub, oni najbitniji bili su tu''

Korana Gvozdić - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Korana Gvozdić proslavila je svoj okrugli rođendan, a na Instagramu je pokazala fanovima i kako ga je obilježila.

Korana Gvozdić na društvenim se mrežama pohvalila proslavom 40. rođendana. 

Podijelila je niz fotografija svojih dragih ljudi s kojima je provela taj dan, a za jednu je pozirala i ona sama s tortom u rukama i upaljenim svjećicama, prema kojima je i usmjerila pogled jer je zamišljala svoju rođendansku želju.

Korana je za proslavu odjenula crnu pletenu haljinu, koja je istaknula njezinu zgodnu figuru, a cijeli izgled podignula je kovrčavom frizurom. 

"Stavila sam kvačicu na 40. rođendan! Ušla sam i u taj klub.
Oni najbitniji bili su tu… moj mali svemir, moj najveći mir. Hvala svima na predivnim željama!" napisala je Korana.

U komentarima su joj lijepe želje i čestitke napisali Jelena Veljača, Nataša Janjić Medančić, Mirna Maras i Davor Grgin.

Na poseban način čestitao joj je i suprug Ivan Šarić. Naime, podijelio je nekoliko njezinih predivnih fotografija, a u opisu je na humorističan način napisao i zašto misli da Korana i dalje izgleda mladoliko. 

''Jedan appreciation post! Život kroz moje oči. Danas moja žena slavi 40. g. Imam teoriju da je vampir i da zbog toga ne stari, ali ona me uvjerava da to nije istina i da te rupe na mom vratu su tu oduvijek. U svakom slučaju divno je biti tu kraj tebe dok brojiš godine'', napisao je Ivan.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji u travnju prošle godine, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se nakratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu, kojim je i tada rasplakala mnoge.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Zanimljivosti Livaja ima više od stotinu tetovaža, a jedna je ovih dana posebno svima zapela za oko, evo kojim je tekstom ukrasio nogu!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša najvatrenija navijačica dobro je profitirala od pojavljivanja na tribinama Svjetskog prvenstva, evo što se za nju promijenilo od prvog nastupa Hrvatske!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS