Baš blista!

Korana Gvozdić pokazala poveći trudnički trbuh i fotkama izazvala divljenje, pratitelji joj pišu da je najljepša trudnica

Korana Gvozdić PR 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Korana Gvozdić je na Instagramu podijelila fotografije na kojima je u lepršavoj bijeloj haljini naglasila trudnički trbuh.

Nakon što je nekoliko mjeseci tajila da će postati majka, bivša manekenka Korana Gvozdić sada sa svojim pratiteljima na Instagramu rado dijeli trudničke trenutke, a svojim posljednjim fotkama sve je zadivila.

Lijepa trudnica podijelila je fotografije na kojima je u lepršavoj bijeloj haljini naglasila poveći trudnički trbuh, a ispod njene objave zaredali su se komplimenti i lajkovi.

"Stvarno lijepa trudnica", "Predivna žena", "Najljepša trudnica", samo je dio pohvala koje je Korana dobila na račun svojeg izgleda na fotkama, a mnogi su se složili i da ima prekrasan osmijeh.

Podsjetimo, Korana je početkom veljače na svojem Instagramu otkrila da će ona i njen dugogodišnji partner, komičar Ivan Šarić postati roditelji. Par je zajedno od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj. Slove kao jedan od najstabilnijih i najatraktivnijih domaćih parova, a dijete stiže kao kruna njihove velike ljubavi.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Nekad je vodio buran život i lomio srca, a sad se smirio uz 26 godina mlađu s kojom ima šestero djece

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS