nedostajao je!

Tko nam se to vraća u novim epizodama Kumova? "Mislim da će njegov povratak biti prilično zanimljiv..."

Konstantin Haag - 7 Instagram 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Konstantin Haag otkrio je što gledatelji mogu očekivati u novim epizodama "Kumova", u kojima se vraća i njegov lik.

U  novoj sezoni hit-serije "Kumovi" vraća se glumac Konstantin Haag, kojeg pratimo u ulozi Zlatana Bogdana.

Nove epizode gledatelje uskoro očekuju na Novoj TV, a evo što nam je o povratku na set rekao Konstantin, koji je, kako kaže, već i zaboravio da je bio na odmoru.

"Odlazak u Argentinu nisam gotovo ni osjetio jer snimamo punom parom, pa se nisam stigao zapravo puno ni odmoriti. Svejedno, uvijek je lijepo ponovno se družiti s kolegama", kaže glumac, a otkrio nam je i čemu se gledatelji mogu veseliti u novim epizodama.

Naime, nakon što je Zlatan zaprosio Vedranu, a ona ga je odbila jer je bila u braku za koji Zlatan nije znao, njihov je odnos postao pun trzavica i napetosti. Želeći se maknuti od svega, a ponajviše od razočaranja koje je doživio, Zlatan u posljednjim epizodama odlazi u Argentinu k majci. U novoj sezoni Zlatan se vraća iz Argentine, no njegov povratak izazvat će veliki šok u Zaglavama, pogotovo Vedrani. O čemu se točno radi i što njegov povratak donosi, gledatelji će moći saznati uskoro.

"Mislim da će Zlatanov povratak biti prilično zanimljiv, ali zašto to mislim, otkrit ćete sami", najavio je.

Kaže i da na setu vlada odlična i vesela atmosfera.

"Ljudi često pjevuše, a to mora biti dobar znak. Uvijek je simpatično snimati jer i dok se pripremamo za snimanje, bude puno smijeha", govori Konstantin, a priznao nam je i da se još nije navikao na popularnost koju mu je donijela uloga u najgledanijoj hrvatskoj seriji.

"Na to se ne možeš naviknuti, ali gledatelji su nam vrlo važni. Na kraju krajeva, zbog njih i zbog sebe radimo ovaj posao. Uvijek se nađe vremena za selfie ili kratki razgovor", ističe.

Očekivano, obožavatelji ga često poistovjećuju i s likom koji glumi u seriji.

"Uglavnom mi se obrate sa Zlatane", kaže glumac, kojemu to ne smeta.

"Zahvalio bih gledateljima što su 'Kumove' učinili hit-serijom. Nadam se da ćete biti zadovoljni ovime što smo pripremili za vas", poručio je na kraju.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Zanimljivosti Obiteljske tragedije nekoć najbogatijeg čovjeka na svijetu lede krv u žilama i nema im kraja: "Demoni i duhovi prenose se generacijama"

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Zanimljivosti Pogledajte što je osoblje jahte Jeffa Bezosa radilo nakon njegova odlaska iz Hrvatske, uhvaćeni su u razuzdanim trenucima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS