GLEDALA IH U PARIZU!

Kolinda pružila podršku Barakudama nakon poraza u finalu: ''Imamo srebro, idemo dalje!''

Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Igor Kralj/Pixsell 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Bivša predsjednica velika je obožavateljica sporta, a finale vaterpola danas je pratila sa suprugom.

Naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Parizu je danas pratila finale vaterpola između hrvatske i srpske reprezentacije. Nakon poraza, našim vaterpolistima je poslala poruku podrške.

''U pobjedi i u porazu, uvijek naši! Imamo srebro i idemo dalje'', napisala je Kolinda na Instagramu. 

Kolinda je finale pratila u društvu supruga, Jakova Kitarovića. Nosila je bijelu košulju, a oko ruke je nosila maramu s crveno-bijelim kockicama.

A tko je još od naših političara gledao finale vaterpola, pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, bivša predsjednica vjerna je sportska navijačica, a na Igrama obavlja dužnost kao članica Međunarodnog olimpijskog odbora.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Prekrasna Lejla Filipović iz Dubrovnika se javila u kompletu s hit uzorkom, ali upečatljiv top preuzeo je svu pažnju!

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Lasagna u malo drugačijem izlasku sa zaručnicom, detalj koji je sve osvojio na ovim prizorima i vas će oduševiti!

Povezana vijest Celebrity Kolinda se pohvalila da je našu Saru Kolak pratila s Macronom i princom Albertom, a podrška je i vaterpolistima!

Povezana vijest Celebrity Naši političari bodre Barakude u borbi za zlato, na tribinama se pojavio i Jakov Kitarović!

Povezana vijest Celebrity Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović zabrinula je ekipu s Instagrama posljednjom objavom, čak je i španjolski kralj pao u drugi plan!

Povezana vijest Zanimljivosti Kolinda i Jakov snimljeni zajedno nakon dugo vremena, a pridružio im se i poznati Hrvat kojeg ona jako cijeni i voli

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS