PODRŠKA BARAKUDAMA!

Kolinda se pohvalila da je našu Saru Kolak pratila s Macronom i princom Albertom, a podrška je i vaterpolistima!

Kolinda Grabar-Kitarović Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kolinda se pohvalila da je jučer bila na košarkaškoj utakmici te da će danas pratiti finale vaterpola.

Naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na društvenim mrežama pohvalila se s nekoliko fotografija s košarkaše utakmice između Francuske i SAD-a.

Naime, otkrila je da je jučer pratila nastup hrvatske atletičarke Sare Kolak, a družila se i s nekim slavnim facama.

"Jučer smo bodrili našu Saru Kolak, s Emmanuelom Macronom i Brigitte Macron, Andrzejem Dudom, princom Albertom, princom Haakonom i njegovom obitelji... i onda odjurili na finale u košarci između Francuske i SAD-a. Brza i dinamična košarka i fantastična atmosfera. Čestitke američkom košarkaškom timu na pobjedi. I svaka čast francuskim navijačima koji su srčano navijali do posljednjeg trenutka, unatoč tome što je #SAD stalno bio u prednosti. Čestitke i susjedima na bronci! Bilo je lijepo vidjeti Srbiju na tom impresivnom postolju", napisala je bivša predsjednica.

Kasnije je otkrila i da će pratiti utakmicu barakuda na Olimpijskim igrama koji se bore za zlato protiv Srbije.

"Vidimo se poslijepodne na vaterpolu", dodala je.

Podsjetimo, bivša predsjednica vjerna je sportska navijačica, a na Igrama obavlja dužnost kao članica Međunarodnog olimpijskog odbora.

Nedavnim fotografijama na društvenim mrežama zabrinula je obožavatelje, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Društvene mreže pune su reakcija poznatih Hrvata na koncert Eda Sheerana: ''Zaboravio sam na mobitel, baš kao nekad!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ni u 51. godini ne libi se skinuti pred kamerama, objavila je snimku za koju je zaplivala u toplesu!

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović zabrinula je ekipu s Instagrama posljednjom objavom, čak je i španjolski kralj pao u drugi plan!

Povezana vijest Celebrity Kolinda i Jakov objavili zajedničku fotku, a prepoznajete li slavni holivudski par koji je sjedio odmah iza njih?

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na pariškim tribinama s novim modnim dodatkom, kako joj pristaje?

Povezana vijest Celebrity Strastvena navijačica Kolinda Grabar-Kitarović ima poruku za Donnu Vekić prije finala i borbe za zlato!

Povezana vijest Celebrity Jadranki Kosor baš se i nije svidjelo navijanje naše bivše predsjednice za Donnu: ''Neugodno je gledati...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS