baš je inspiracija!

Kolinda kao Pipi djevojka hit je na društvenim mrežama: "Zamišljam iduće kolo i boli me..."

Kolinda Grabar-Kitarović Igor Kralj/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović u narodnoj nošnji inspirirala je domaći brend pića za objavu koja je postala hit na društvenim mrežama.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović postala je zvijezda Svjetskog prvenstva kada se na utakmici Hrvatske i Kanade pojavila u posavskoj narodnoj nošnji.

Njezino izdanje poslužilo je i kao inspiracija domaćem brendu pića, pa je Kolinda postala Pipi djevojka.

"Zamišljam iduće kolo i boli me Pipi", stoji kraj ilustracije Kolinde u narodnoj nošnji koja je odmah postala hit na Instagramu.

"Vrh!", "Top", neki su od komentara ispod objave uz brojne smajliće koji plaču od smijeha.

Kolinda je svoj modni odabir objasnila za Dnevnik Nove TV prije odlaska u Katar.

"Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja veoma je prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njezinim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske. Uostalom, zašto se uklopiti kada se možete istaknuti? To vrijedi i za države i za pojedince", kazala je.

Još jedno izdanje u kojem je u Katru privukla pažnju je košulja brenda Luois Vuitton s uzorkom bijelo-crvenih kvadratića, a najavila je da će na utakmici Hrvatske i Belgiije u četvrtak nositi dres.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput osvrnula se na napise o svojim operacijama: "Ispada da sam u najmanju ruku Donatella Versace!"

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica objavila video od kojeg zastaje dah, a u prvom planu je njezin raskošni adut!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS