''Samo hrabro!''

Kolinda poslala poruku Vatrenima uoči okršaja s Italijom: ''Uvijek s vjerom uz vas, naprijed Vatreni!''

Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović otkrila je putuje li na utakmicu Vatrenih s Italijom pa im poslala poruku podrške putem Instagrama.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović javila se uoči utakmice Hrvatske i Italije te Vatrenima pružila podršku.

Uz svoju fotografiju u kockaskoj košulji otkrila je i dolazi li na utakmicu.

"Danas na putu iz Budimpešte za London, ali uvijek uz vas i s vjerom u vas, Vatreni! Samo hrabro i odlučno do pobjede večeras", napisala je Kolinda.

Naime, uoči prve utakmice Hrvatske na Euru, Kolinda je otkrila zašto neće bodriti Vatrene s tribina.

"Ne mogu si dopustiti strastveno navijanje, vjerojatno ću utakmicu gledati prikovana za kauč. Imam ozljedu koljena, zbog toga nisam išla na utakmicu. Za ostale dvoboje ćemo još vidjeti. Ali, svi smo na okupu pa ćemo doma napraviti feštu", rekla je Kolinda za N1, a poručila je i da je sigurna u pobjedu Hrvatske.

No ovih dana osjeća se bolje kako bi izvršila svoje obveze.

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović nije zaboravila Hrvatima čestitati važan dan, evo što je poručila uz zastavu Lijepe naše!

Povezana vijest Celebrity Jakov Kitarović uživao je na događaju koji ne propušta, supruga Kolinda nije mu se pridružila, no našao je dobro društvo

Povezana vijest Celebrity Kolinda među prvima čestitala Baby Lasagni: "Hvala ti što si ujedinio Hrvatsku, ponosna na tebe!"

Povezana vijest Celebrity Ivana Knoll slomila je srce Talijanima, svojim potezom jasno im je poručila: ''Večeras se lomi...''

Povezana vijest Celebrity Naša bivša misica nije se uspjela sakriti ispod šilterice i naočala među hrpom navijača u Leipzigu!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Princeza Anne hitno je hospitalizirana nakon pada s konja? O ozbiljnom stanju obaviješten je i kralj

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Tko je najzgodniji talijanski nogometaš? U anketi glasajte za jednog od jedanaestorice s Eura 2024.  

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS