Poslala im podulju poruku

Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se nakon šokantne utakmice Vatrenih: ''Priredili ste nam toliko...''

Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović poslala je poruku podrške Vatrenima nakon utakmice s Italijom koja je sve ostavila u šoku.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se nakon šokantne završnice Hrvatske i Italije.

Kolinda je poznata kao veliki nogometni fan, a Vatrenima je uputila podulju poruku podrške.

"U dobru i zlu, u javi i snu. Vi ste uvijek naši, najbolji Vatreni. Donijeli ste nam toliko sreće i radosti, ostavljali srce na terenu, priredili toliko sjajnih trenutaka i odličnih utakmica kojima ste Hrvatsku uzdigli na tron svjetskog nogometa. Ponosni smo na sve vaše uspjehe, zahvalni na vašem trudu, srčanosti, borbenosti te, iznad svega, neslomljivom duhu koji vas čini jedinstvenim sportskim fenomenom na svijetu", napisala je bivša predsjednica uz njihovu fotografiju na Instagram priči.

Naime, uoči prve utakmice Hrvatske na Euru, Kolinda je otkrila zašto neće bodriti Vatrene s tribina.

"Ne mogu si dopustiti strastveno navijanje, vjerojatno ću utakmicu gledati prikovana za kauč. Imam ozljedu koljena, zbog toga nisam išla na utakmicu. Za ostale dvoboje ćemo još vidjeti. Ali, svi smo na okupu pa ćemo doma napraviti feštu", rekla je Kolinda za N1, a poručila je i da je sigurna u pobjedu Hrvatske.

No ovih dana osjeća se bolje kako bi izvršila svoje obveze.

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović nije zaboravila Hrvatima čestitati važan dan, evo što je poručila uz zastavu Lijepe naše!

Povezana vijest Celebrity Kolinda i Jakov nakon dugo vremena prošetali zajedno, pobrinuli su se i da ne prođu neopaženo!

Povezana vijest Celebrity Kolinda prošetala Zagrebom u elegantnom navijačkom izdanju, jedan detalj posebno se isticao, a otkrila je i zašto nije u Njemačkoj

Povezana vijest Celebrity Kolinda među prvima čestitala Baby Lasagni: "Hvala ti što si ujedinio Hrvatsku, ponosna na tebe!"

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Ponosna baka Mia Begović objavila je prvu fotografiju s unučicom u naručju: ''Duša moje duše''

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Zgodni sin Dragane Mirković svima je zapeo za oko, iako se skriva od javnosti, žene su lude za njim!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS