''Hvala svima!''

Kolinda objavila fotke sa stadiona u Francuskoj, pogledajte kako su je dočekali hrvatski navijači: ''Lijepo je vidjeti vas opet!''

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je na svom Facebook profilu fotografije s utakmice između Hrvatske i Francuske.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović poznata je kao vjerna navijačica naše nogometne reprezentacije, pa nije čudo što nikako nije htjela propustiti utakmicu protiv Francuske.

Kolinda se iz Pariza javila putem društvenih mreža, točnije na svom je Facebook profilu objavila nekoliko fotografija sa stadiona na kojem je pratila utakmicu, ali i pozirala s drugim navijačima.

"Sretno Hrvatska! Dobro veče Francuska! Lijepo je vidjeti vas opet. Hvala svim navijačima koji su mi priredili tako toplu dobrodošlicu!", napisala je Kolinda uz objavu.

"Veliko bravo za našu lijepu Kolindu. Uvijek uz svoje Vatrene", "Hvala za podršku našim momcima. Lijepo Vas je vidjeti, uvijek ste bili uz nas i našu Hrvatsku. Primjer za mnoge", "Kraljice naša, donesi nam sreću", "Bravo lijepa naša Kolinda", "Naša predsjednica, žena, majka, kraljica", "Prekrasna, sve ljepša, idealna", samo je dio komentara koje su joj uputili obožavatelji na Facebooku.

Nedavno su se u javnosti pojavile Kolindine fotografije iz 2008. godine s konstituirajuće sjednice 6. saziva Hrvatskog sabora, a koje su otkrile koliko se promijenila kroz sve ove godine. Kolinda je tada imala potpuno drugačiji imidž i bujniju frizuru, a promjene su vdljive i na njenom licu.

Otkako više nije predsjednica, više se posvetila sebi, pa nerijetko u uskim modnim kombinacijama ističe sve vitkiju figuru na kojoj joj zavide mnoge žene. Svojim dolaskom na javna događanja i dalje privlači veliku pozornost, a fotografima uvijek pozira nasmiješena od uha do uha.

  1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Zanimljivosti Kažu da je ovo najbrutalniji kostim koji je Jelena Karleuša stavila na sebe: ''Slobodno buljite!''

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Atraktivna Hrvatica nekad je žarila i palila domaćom scenom, a onda se potpuno povukla iz javnosti

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS