Pali i komplimenti!

Bivšu predsjednicu već dugo nismo vidjeli, ali sada se pohvalila gdje uživa, neki su joj priznali da im baš fali

Kolinda Grabar-Kitarović DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je na profilu na Instagramu fotografije iz Istre pa razveselila svoje pratitelje.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u posljednje je vrijeme najviše posvećena svom poslu i to u Međunarodnom olimpijskim odboru te više nije aktivna kao nekada na društvenim mrežama, no ipak nađe vremena da neke trenutke podijeli sa svojim pratiteljima.

Tako je posljednjom objavom otkrila kako je posjetila dragu joj Istru i uživala u njezinim ljepotoma koje malo koga ne ostavljaju bez daha, čime se oduševila tisuće ljudi koji ju prate.

"Čarobna Istra...Terra magica..." napisala je Kolinda uz fotografije snimljenu u Motovunu na kojima sa smiješkom pozira.

"Prekrasna kao uvijek", "Prelijepa dama", "Baš je lijpo", "Spektakularne fotografije", "Lijepa Naša", "Lijepa i sposobna žena", "Kolinda naša, fali mi da je više vidim javno", "Lijepa žena i lijepa priroda", dio je komplimenata koje je dobila u komentarima, a neki su joj priznali i kako im nedostaje.

Kolinda je danas posvećena promociji našeg sporta, a podržavala je i naše sportaše na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju. U ožujku ove godine dobila je i novi posao te je postala posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

Bivša predsjednica se krajem prošle godine okušala i kao glumica i imali smo je priliku gledati u jednoj epizodi popularne humoristične serije Nove TV "Dar Mar".

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Zvijezde prvog hrvatskog talent showa skupa nakon 18 godina, jednu rijetko viđamo, sjećate je se?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS