''Za ovo je trebala sirova snaga!''

Zbog ove djevojke Maja Šuput poželjela si je kod kuće ugraditi šipku: ''Želim imati ovakvu stražnjicu!''

Klara Boroš dok pleše ima i ruke i noge u zraku, a o kakvu je plesu riječ, pogledajte u našem videu.

Klara Boroš u showu Supertalent pokazala je svoje umijeće plesa na šipci.

''Prije kojih 10 godina moja nekadašnja trenerica nagovorila me da dođem na jedan trening i rekla da ako mi se ne svidi, ne moram doći više nikad. Deset godina kasnije, evo mene u pole danceu'', priča Klara.

''Bolujem od alergijske astme cijeli život i u tinejdžerskoj dobi liječnici su mi savjetovali da se što manje bavim fizičkom aktivnošću, em zbog znojenja, em zbog pluća, jer imam i kronični bronhitis i još niz raznih malih bolesti, a s druge strane mi je i sport neka terapija, te mi opcija nebavljenja sportom nije dolazila u obzir. Tu dišem. Iza ove vanjštine krije se krhkija osoba i mislim da ta krhkija osoba izgleda toliko snažno baš zbog toga što sam pokušala osnažiti samu sebe, a to je uvijek lakše početi raditi izvana nego iznutra'', ispričala je Klara.

Žiri je bio zadovoljan onime što je vidio. 

''Glazba je bila toliko dobra, povlačila je i našu i tvoju energiju, figure su bile senzacionalne, nekoliko sam se puta pitala kako je to uopće moguće i odlučila sam da bih mogla ugraditi takvu jednu šipku kod kuće jer želim imati takvu stražnjicu'', rekla je Maja. 

''Za ovo treba sirova snaga'', priznao je Fabijan.

''Bila si prebrutalna i premoćna, super mi je ta polarnost između, tu su tetovaže, a super si senzibilna curka, meni je to top'', zaključila je Martina.

''Ti si jako vatreni pekmez'', komentirao je Davor u svom stilu. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Noge od milijun dolara: Naša bivša misica kao da je jučer napustila modne piste!

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zbog žene u crvenom kompletiću na zagrebačkoj špici sve je stalo na tren, prizori kao iz filma!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte trenutak kad je Maja napala Bilmana jer joj je gledao u noge: ''Pa nije lijepo, prijatelju, nije lijepo...''

Povezana vijest inMagazin Ovo je doza slatkoće koja vam je potrebna danas i svaki dan, vjerujte nam kad vam kažemo!

Povezana vijest Celebrity Martina je malo umrla dok je gledala kroz što prolaze njezini kolege: ''Ovo je bilo jako opasno!''

Povezana vijest Preporuke Neobična ljubavna priča koja je odlična za maksimalno vikend opuštanje!

cms_related_articles id="873941" />

Povezana vijest Celebrity Poznata Srpkinja koja uživa u luksuzu otkrila odakle joj novac za privatne avione i skupe automobile: "Propatila sam..."

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta u seksi korzetu, nije mnogo toga ostavila mašti na volju: "Popravila si mi dan..."

Povezana vijest Celebrity Poznati Hrvati okupirali zagrebačku špicu, pogledajte koga su sve fotografi uhvatili

Povezana vijest Celebrity Iznenada je preminuo poznati hrvatski vizažist: "Ni u najgoroj noćnoj mori nisam mogao ovo zamisliti..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS