bezbrižno uživanje

Ne skida se iz tangica koje redovito pokazuje na plaži, dok svi pokušavaju saznati tko je misteriozni muškarac kojeg ljubi

showbuzz DNEVNIK.hr

Kimberley Garner siječanj je odlučila provesti u Miamiju, a paparazzi je prate u stopu kada se odluči dan provesti na plaži.

Proslavljena modna dizajnerica Kimberley Garner uživa punim plućima posljednjih tjedana, a nakon što je Božić provela na Barbadosu, siječanjske dane odlučila je provesti u Miamiju. 29-godišnju ljepoticu fotografi su uhvatili na plaži, gdje je pokazala nevjerojatnu figuru na kojoj joj mnoge zavide.

Sićušni bikini stajao joj je kao saliven, a iako je pažnju privlačila kombinacijom u tangicama, na Instagramu je napisala kako se i dalje pazi zbog pandemije koronavirusa. "U Miamiju sam, ali se striktno džim svih mjeta. Vidim da ljudi tulumare i ne obaziru se na pandemiju, no to se meni ne čini prikladnim. Sretna sam što mogu uživati na suncu i toplom vremenu, a suosjećam s ljudima koji moraju biti kod kuće. Budite dobri jedni prema drugima", napisala je Kimberley.

Mediji su se posljednjih tjedana raspisali i o tome da ima novog dečka s kojim su je uhvatili nekoliko puta, no dizajnerica čuva svoj privatni život od javnosti. Kimberly je prije godinu dana otkazala vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti i prekinula dugogodišnju vezu.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS