Promijenila je imidž

Sjećate li se Kim Verson? Sa samo 16 godina ukrala je srca publike, a od sramežljive tinejdžerice postala je lijepa mlada dama!

Kim Verson Tea Cimas/Cropix 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Pjevačica Kim Verson nastavila je graditi svoju glazbenu karijeru nakon što je pobijedila u jednoj natjecateljskoj emisiji, prije čak 14 godina.

Kim Verson ukrala je srca publike još prije 14 godina, kada je kao 16-godišnjakinja odnijela pobjedu u jednom hrvatskom talent showu. 

Predviđali su joj veliku karijeru, a Kim je i danas kantautorica koja s vremena na vrijeme objavi novu pjesmu

Svoj prvi album "Vjeruj u snove" objavila je je 2010. godine, iste godine kada je odnijela pobjedu, a drugi "Vrati mi moj svijet" izbacila je osam godina kasnije. Snimila je i album za djecu i mlade "Digni ruke sve do neba". 

Povezana vijest Celebrity Kim Verson počastila je sve jednom poznatom rock izvedbom, a osim pratitelja komentar su joj uputili i kolege sa estrade!

Zatim je 2019. godine sudjelovala na Dori, a za nju je to natjecanje bilo poučno, ali i stresno. Među ostalim je utjelovila glavni lik u mjuziklu "Pepeljuga". Dugi niz godina stvara vlastite skladbe te se okušala i kao autorica scenarija u nekoliko svojih spotova.

Obzirom na to da se na sceni pojavila još kao dijete, Kim je s godinama mijenjala svoj imidž. Od sramežljive tinejdžerice postala je lijepa mlada dama sa zrelim ukusom. 

Povezana vijest Clubzone Kim Verson predstavlja duet s Kristianom Maroltom za pjesmu ''Korak ispred vremena''

Mlada glazbenica sada je izbacila novi singl s njezinim potpisom "Nisam to što žele".

"Kako ostati u svojoj pravoj ulozi i fokusirati se na svoju - ali svoju, ma kakva bila - izvedbu na toj istoj pozornici zvanoj život. Biti različit znači biti prvenstveno iskren prema sebi. Neustrašiv u svijetu preglasnog šaputanja. Jednostavan pred najvećim izazovima", zaključila je. 

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Zanimljivosti Tko je lijepa supruga Alekseja Navaljnog? Zaljubili su se na prvi pogled prije 25 godina, a ona se do zadnjeg nije prestala boriti za njega

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Bujna Slavonka pohvalila se brojem ponuda za brak koje je dobila na Valentinovo, pa potražila savjet svojih pratitelja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS