Pomalo bizarno!

Možete li pogoditi koja se zvijezda krije ispod ove crne maske? Ovaj put prekrila je cijelo lice i tijelo!

Kim Kardashian Profimedia 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Kim Kardashian privukla je pozornost u blještavoj haljini koju je odabrala za gostovanje na tjednu mode u Parizu, no najviše je pažnje privukla zbog crne maske na licu.

Reality zvijezda Kim Kardashian zaokupirala je pozornost s crnom maskom koja je prekrila njezino lice tijekom dolaska na tjedan mode u Pariz.

Odjenula je dugu usku blještavu crnu haljinu koja je istaknula njezine zanosne bokove i tanku figuru. Također, cijeli stajling začinila je minijaturnom sjajnom torbicom.

Kim je na tjednu mode birala isključivo crne kombinacije u kojima je svejedno ukrala potpunu pozornost.

Pojavila se tamo u pratnji kćerke North i majke Kris Jenner. Svojim kreacijama North je postala glavna atrakcija jer je očito da je velika ljubiteljica mode baš kao i njezina majka. 

Kim Kardashian u svibnju je prvi put prošetala crvenim tepihom s novim dečkom Peteom Davidsonom. 

Od 2014. godine bila je u braku s Kanyeom Westom, a zajedno su dobili četvero djece, 9-godišnju North, 6-godišnjeg Sainta, 4-godišnju Chicago i 2-godišnjeg Psalma.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!  

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Hanka Paldum prvi put pokazala lijepu kćer, koja se ne voli eksponirati: "Nije ju bilo lako uvjeriti"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS