Problemi u raju?

Žive na suprotnim stranama luksuzne vile: ''Teško im pada boravak kod kuće, stalno se svađaju''

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kim Kardashian navodno ne može podnijeti svoga supruga jer s njime provodi previše vremena, a mediji tvrde kako par boravi na suprotnim stranama svoje vile.

Već je nekoliko slavnih parova upalo u bračne probleme zbog prisilne karantene što je dovelo do više vremena koje provode zajedno, a jedan od takvih su i Kim Kardashian i Kanye West, no čini se da njima to baš i nije najbolje sjelo.

Kako javlja Daily Mail, par se često svađa, a u svojoj vili su na suprotnim stranama, dalje jedan od drugoga. "Svađaju se po cijele dane. Kim luduje jer je navikla biti zaposlena, a sada mora biti kod kuće. Također, teško joj pada i što s djecom provodi toliko vremena", rekao je medijima izvor blizak paru.

Izvor dodaje kako je reality zvijezda frustrirana jer smatra kako Kanye ne odrađuje svoj dio posla u obitelji. Još ranije su mediji prenosili kako Kanye užasno živcira svoju suprugu.

Unatoč svemu, Kim često objavljuje obiteljske fotografije na društvenim mrežama te se ni po čemu ne bi dalo naslutiti da par ima problema. Vjenčai su se 2014. godine, a imaju kćeri North (6) i Chicago (2) te sinove Sainta (4) i Psalma (1).

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Stručnjaci objasnili drugačiji izgled lica Adele nakon šokantne transformacije, evo što je uzrok tome

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS