Osmijeh od uha do uha

Lepršava košulja bujne ljepotice potaknula na raspravu, nosi li ispod nje grudnjak ili ne?

showbuzz DNEVNIK.hr

Kelly Brook paparazzi su uhvatili na putu prema poslu u Londonu, a sve poglede privukla je košulja koju je nosila.

Manekenka i voditeljica Kelly Brook nerijetko je zvijezda na ulicama Londona, a bujna ljepotica uvijek pazi na to kako će izaći iz stana. 41-godišnju Kelly ovoga su tjedna uhvatili u šetnji prema poslu u uskim trapericama i lepršavoj tamnozelenoj košulji.

Upravo njezin outfit postao je tema polemike na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali je li uopće nosila grudnjak ispod košulje, s obzirom na to da su joj se jasno ocrtavale bradavice. Svoj je stil upotpunila otvorenim cipelama na visoku petu.

Kelly nikada nije skrivala da na društvenim mrežama koristi filtere i fotošop, a nedavno je o tome otvoreno progovorila. Ispričala je kako točno zna na koji će se način fotkati da izgleda savršeno, a ističe da je i to "varanje" na neki način. Kaže da nije mogla prihvatiti svoje tijelo dosta godina, no pomirila se s činjenicom da nema više 20 godina, iako bi htjela tako izgledati.

Inače, starleta je u vezi s francuskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem (33), s kojim živi u svom luksuznom stanu u Londonu.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Nakon što su svijet obišle njezine fotke u toplesu koje su snimili paparazzi, sama je pokazala i puno više od toga

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS