Dvostruki život

Kad im kćeri postanu sinovi: Čeka li slavnu glumicu ista sudbina kao legendarnu glazbenicu?

Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Chaz Bono rođen je kao Chastity, a promjena spola trajala je sveukupno pet godina.

Posljednje fotografije Shiloh Nouvel Jolie Pitt potvrdile su da malena sve manje liči na djevojčicu.

Shiloh je prvo biološko dijete bivšeg para Angeline Jolie i Brada Pitta, rođena krajem ožujka 2006. godine u Namibiji. Već s dvije godine neodoljivo slatka plavokosa djevojčica počela se oblačiti kao dječak, a od roditelja i mnogobrojne braće i sestara zahtijevala je da joj se obraćaju u muškom rodu.

Kako su prolazile godine, tako je postalo očito da je Shiloh drukčija od ostalih djevojčica jer je fizički sve više počela nalikovati dječaku zbog kratke kose i muške odjeće. Malena je nedavno viđena u ležernoj šetnji s tjelohraniteljem u takvom izdanju, čime je samo potvrđeno da to nije bio dječji hir.

Plavokosa Shiloh podsjetila nas je tako na Chaza Bona, rođenoga kao Chastity Sun Bono. Glazbenik, pisac i glumac Chaz zapravo je kći legendarne pjevačice Cher i njezina supruga Sonnyja, koja se u razdoblju od 2008. do 2010. godine podvrgnula operaciji promjene spola. Već s 18 godina, tada još Chastity priznala je roditeljima da je lezbijka, a jednom je prilikom otkrila kako je od malih nogu znala da je drugačija od ostalih djevojčica.

Sonny je činjenicu prihvatio odlično, a Cher je priznala da je izgubila kontrolu. "Pukla sam. Uvijek sam mislila da će moja kći imati obitelj", izjavila je tada pjevačica, koja se s vremenom pomirila s novonastalom situacijom.

"Osjećam se puno ugodnije. Oduvijek sam se osjećao kao muškarac. Život je kratak i dragocjen, a ovo sam ja. Konačno mogu biti to što jesam", kratko je komentirao Chaz toliko željenu transformaciju, a proces promjene spola sveukupno je trajao oko pet godina.

Chaz danas ima 49 godina, a dugi niz godina bio je u vezi s Jennifer Elijom. Njihova je veza započela 1999. godine, 2009. godine pale su zaruke, a Jennifer mu je bila velika podrška tijekom transformacije. Ipak, par se nije vjenčao, već je prekinuo, a trenutačno nije poznato s kim se Chaz viđa. 

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Grudnjak je ostavila kod kuće: Angie s djecom šetala u tankoj majici ispod koje se vidi baš sve

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Svi su se začudili kad su je vidjeli: Fotografije koje su otkrile veliku tajnu glumice

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS