dostojna nasljednica!

Kći jedne od najljepših žena na svijetu krala je svu pozornost na ulicama Rima, rasla je daleko od očiju javnosti, ali više se ne skriva

Deva Cassel - 7 Profimedia 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Kći Monice Belluci, Deva Cassel, sve više sliči na svoju poznatu mamu, a već je jasno da će zbog svoje ljepote i ona postati glavna tema naslovnica.

Kći Monice Bellucci Deva Cassel krala je svu pozornost na ulicama Rima snimajući reklamu za poznati brend. Lijepa 18-godišnjakinja u čipkastoj je haljini pokazala svoju vitku figuru i prirodnu ljepotu koju je naslijedila od svoje poznate mame.

Deva je inače odrasla daleko od očiju javnosti, ali budući da je narasla, njezini poznati roditelji više je ne mogu skrivati.

Mlađahna ljepotica s vremenom sve više ulazi u svijet mode, a na Instagramu se često voli pohvaliti i odrađenim snimanjima.

Inače, Monica je Devu dobila u braku s glumcem Vincentom Casselom. Osim Deve imaju još i kćer Leonie. Njih dvoje upoznali su se 1996. godine kad su zajedno snimali film "Apartman", a vjenčali su se 1997.

Navodno su imali otvoreni brak te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza. Razveli su se 2013. godine.

Monica je nakon razvoda pronašla sreću s 18 godina mlađim umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, s kojim je u vezi od 2017. godine.

Iza sebe ima još jedan propali brak s fotografom Claudiom Bassom, za kojeg se udala 1990. godine, a razvela se od njega četiri godine kasnije.

Vincent pak od 2016. ljubi 31 godinu mlađu manekenku Tinu Kunakey, s kojom je u travnju 2019. dobio kćer Amazonie.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 inMagazin Malo tko zna o ozbiljnoj dijagnozi naše pjevačice s kojom se bori već šest godina: "To mi je servirano na dosta hladan način"

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity U 84. godini čeka dijete s 54 godine mlađom! Legendarni glumac pridružio se kolegi De Niru i trendu starijih očeva

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS