odmaraju NA KORČULI

Kći Mije Begović uživa u majčinstvu, a na njenu fotografiju s bebom reagirala je i slavna baka: ''Sirena i biser!''

Maja Lena Lopatny Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Maja Lena na društvenim mrežama podijelila je preslatku fotografiju s kćeri. Otkrila je i da se nalaze na Korčuli.

Kći naše glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny, sredinom lipnja na svijet je donijela djevojčicu, a sada je na društvenim mrežama pokazala kako djevojke provode vrijeme.

Naime, Maja Lena otkrila je da se nalaze na Korčuli gdje je svojedobno i živjela.

''U tatinoj štradi'', kratko je napisala ispod objave.

Na fotografiji Maja Lena nosi elegantnu plavu haljina, svoju kći drži u naručju. Nježni prizor oduševio je brojne prijatelje, ali i samu Miju Begović.

''Sirena i biser'', napisala je glumica u komentaru na Instagramu.

Podsjetimo, Maja Lena i njezin partner Karlo Šeparović djevojčici su ime dali Mabel, a nedavno su bili na obiteljskom putovanju u Italiji. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Naš zgodni ministar privlači poglede gdje god se pojavi, a zbog njegove ljubavi u Hrvatsku je preselila i supruga Amerikanka!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Bujne grudi stisnula je u sićušni badić i videom napravila pravu pomutnju, nitko i dalje ne vjeruje da joj je već 51 godina!

Povezana vijest Celebrity Kći Mije Begović podijelila presladak prizor sa samozatajnim partnerom i novorođenom kćerkicom: "Naše prvo putovanje..."

Povezana vijest Celebrity Maja Lena Lopatny ponosno objavila fotografije novorođene kćerkice: ''Najviše se volim ušuškati u svom gnijezdu...''

Povezana vijest Celebrity Ponosna baka Mia Begović objavila je prvu fotografiju s unučicom u naručju: ''Duša moje duše''

Povezana vijest Celebrity Maja Lena Lopatny pokazala novorođenu kćerkicu i otkrila njezino neobično ime: "Dvije princeze i ponosni tata!"

Povezana vijest Celebrity Kći Mije Begović u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: "Ne mogu vjerovati da toliko sitno brojimo"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS