Ma stvarno blista!

U uskoj, kožnoj kombinaciji sve je oborila s nogu: Izgleda ljepše i mlađe nego na početku karijere!

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Katy Perry je poznata po svojim otkačenim odjevnim kombinacijama, no kod Jimmyja Kimmela je ovoga puta stigla u kožnom izdanju.

Pjevačica Katy Perry ovih je dana bila gošća popularnog voditelja Jimmyja Kimmela, a prilikom ulaska u studio fotografi su se skupili oko nje zbog uske kožne kombinacije u koju je uskočila.

Katy je na sebi imala crne kožne hlače visokog struka te kratku jaknu koja je otkrila njezino tonirano tijelo i bujni dekolte. Veselo se nasmiješila fotografima, a njezini obožavatelji pisali su po društvenim mrežama kako izgleda mlađe nego na početku karijere. 37-godišnja pop-zvijezda inače je poznata po svojim vrckavim odjevnim kombinacijama i mladolikom izgledu, a ovoga puta je čini se ostavila snažan dojam na brojnu publiku.

U intervjuu je komentirala kako je oduševljena što posljednjih mjeseci nastupa u Las Vegasu redovito, a njezina obitelj s tim gradom ima zanimljivu poveznicu. "Moji su se roditelji upoznali u Vegasu te kasnije ondje i vjenčali. Moja ujna je bila plesačica u jednom klubu, a baka je bila krojačica odijela brojnih plesačica", otkrila je Katy.

Perry je inače već dugo u vezi s glumcem Orlandom Bloomom, s kojim je u kolovozu 2020. godine dobila kćer.

Par je vezu započeo 2016. godine, no prekinuli su godinu dana kasnije i ponovno se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Značajna promjena u izgledu Vladimira Putina tijekom godina o kojoj se pričalo pored njegovog privatnog života

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS