Ko od majke rođena!

Kate Winslet u 50. godini potpuno gola pred kamerama: Ovi prizori sve su podsjetili na kultnu scenu iz Titanica!

Kate Winslet - 2 Profimedia 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Glumica Kate Winslet u 50. godini skinula se potpuno gola za novi film, scene oduševile gledatelje.

Glumica Kate Winslet, koja je mnogima najpoznatija ostala po ulozi Rose u ''Titanicu'', ovih je dana iznenadila sve fanove prizorima u novom filmu ''Lee''.

49-godišnja glumica neke je scene snimila potpuno gola, a njene fotografije pogledajte u galeriji.

Kate utjelovljuje ženu Lee Miller, koja je tijekom Drugog svjetskog rata postala ratna fotografkinja.

Kate se nije stidjela skinuti pred kamerama još za vrijeme snimanja ''Titanica'', a scene u kojima leži na kauču samo s ogrlicom na vratu ostale su legendarne sve do danas.

Zanimljivo je kako je nedavno govorila o seksualnoj žudnji te priznala da je bila podvrgnuta nadomjesnoj terapiji testosteronom kako bi povećala svoj libido.

"Ponekad ženama padne libido jer se nešto događa s njihovom štitnjačom. Također se može dogoditi i nešto s vašom razinom testosterona. Mnogi ljudi to ne znaju, ali žene imaju testosteron u tijelu. Kada ga nestane, poput jajašaca, onda ga možete nadomjestiti i to je nešto što se može učiniti i ponovno se osjećati seksi", rekla je tijekom epizode podcasta "Kako doživjeti neuspjeh" kad je davala savjet jednoj slušateljici koja želi promijeniti svoj seksualni život.

"Mislim da žene kako stare postaju sve sočnije i seksepilnije, svjesne istine o tome tko jesu i moćnije, sposobnije hodati samouvjereno svijetom i manje ih je briga, a to je osnažujuće. Stalno govorim svojim prijateljicama da izgledaju sjajno", dodala je.

Inače, Kate se tijekom života tri puta udavala, a s trećim suprugom Edwardom Ebelom Smithom u braku je od 2012. godine. S prvim suprugom Jimom Threapletonom ima kćer Miju, a s drugim suprugom Samom Mendesom sina Joea Alfea.

S kćeri je prošle godine bila na dodjeli nagrada, a kako izgleda, pogledajte OVDJE.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Nekad i sad Nije im smetalo što je bila 10 godina starija od njega, a ovo je razlog zbog kojeg Cheryl poslije Liama nije bila u ozbiljnoj vezi

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Bolni prizori: Otac Liama Paynea obišao mjesto na kojem je pjevač proveo posljednje sate svog života

Tko je novi partner Donne Vekić? Skrivala ga je dvije godine, a njegovo ime puno se provlačilo kroz medije

Svi pričaju o nastupu dvojice Hvarana u Supertalentu: ''Bravo momci, šteta da niste dobili zlatni gumb!''

Povezana vijest Zanimljivosti Iza omiljenog božićnog filma krije se mračna i zastrašujuća priča, glavni zavodnik prikazan je u skroz drugačijem svjetlu?

Povezana vijest Zanimljivosti Nikada se nije pomirio s tragedijama koje su mu obilježile život, a u rijetkom pojavljivanju pokazao je kćer, koja je izrasla u pravu ljepoticu!

 

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS