kamere sve zabilježile!

Kate Moss pala sa stolice dok je tulumarila s kćeri, ni s 50 godina ne odustaje od čašice više

Kate Moss Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Kate Moss pala je sa stolice, ali doslovno. Kamere su njezinu malenu nezgodu zabilježile, no čini se da se ona nije previše zabrinula.

Britanski supermodel Kate Moss s kćeri Lilom slavila je rođendan u Parizu, a kamere su je uhvatile kada je doživjela malenu nezgodu, piše Daily Mail.

Naime, Kate je tijekom noći izašla iz restorana u kojem se održavala zabava kako bi zapalila cigaretu. Sjela je na jednu stolicu, a zatim je izgubila ravnotežu te pala na pod.

Prijatelji koji su joj pravili društvo pomogli su joj te su se svi zajedno nasmijali neugodnom trenutku.

Video možete pogledati OVDJE.

Kate je za rođendan kćeri odabrala crnu kratku haljinu sa zlatnim detaljima, dok je Lila nosila crnu haljinu s resicama.

Lila je Kateina kći jedinica, a dobila ju je s izdavačem Jeffersonom Hackom. Njih dvoje bili su u vezi od 2001. do 2004. godine, a nakon prekida su ostali u dobrim odnosima.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Udala se sestra Dine Jelusića: Brat joj je zapjevao na svadbi, pogledajte djelić atmosfere!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seksi, kratka haljina Georgine Rodriguez potaknula raspravu: ''Volim je, ali u ovome izgleda jeftino!''

Voditelj Frano Ridjan ima razloga za slavlje, svi mu čestitaju: ''Sretno dalje u životu''

Tko je uopće ozloglašeni reper zbog kojega se trese cijeli Hollywood? Karijeru je započeo s 12 godina, a crkva i jedna tragedija obilježile su mu život!

Bivši britanski premijer otkrio strogo čuvanu tajnu o kraljici Elizabeti? Ovu nepoznatu informaciju znao je godinu dana

Povezana vijest Celebrity Društvenim mrežama širi se fotografija Karleuše i P. Diddyja, ona se odmah oglasila: ''Ovo je...''

Povezana vijest Celebrity Kontroverzni lijek uništava Christinu Aguileru, javnost je zabrinuta: ''Jedva sam je prepoznala, je l' to stvarno ona?''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS