plijenila je pozornost!

Kate Middleton iznenada odradila važan javni zadatak, nitko nije očekivao njezin dolazak

Kate Middleton - 9 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kate Middleton pojavila se u javnosti sa suprugom Williamom u Southportu kako bi utješila obitelji triju djevojaka koje su u srpnju izgubile živote u tragediji napada nožem.

U svom najznačajnijem javnom angažmanu do sada ove godine, Kate Middleton sastala se s obiteljima Bebe King (6), Elsie Dot Stancombe (7) i Alice Dasilva Aguiar (9).

Nakon toga par je razgovarao s hitnim službama koje su tog žalosnog dana dana priskočile u pomoć.

Odluka Kate Middleton da se pridruži suprugu Williamu je neočkivana, s obzirom da je princeza vodila bitku s rakom i nije se točno znalo kada će se vratiti dužnostima. Podrazumijeva se da je na taj način htjela pokazati podršku, empatiju i suosjećanje prema lokalnoj zajednici.

U vrijeme incidenta, par je podijelio osobnu poruku podrške i suosjećanja za unesrećene, a poput svog supruga, princeza je od tada budno pratila događaje.

U osobnoj izjavi objavljenoj nakon napada, princeza je napisala: "Kao roditelji, ne možemo ni zamisliti kroz što prolaze obitelji, prijatelji i voljeni onih koji su ubijeni i ozlijeđeni u Southportu."

Ovo je inače prvi javni angažman za princezu otkako je prošlog mjeseca objavila da je potpuno izliječena od raka i da će se uskoro vratiti javnim dužnostima.

Njihov sastanak s obiteljima žrtava održan je potpuno u privatnosti i nije javno najavljen dok oni nisu otišli.

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Zanimljivosti Rafael Nadal već godinama voli jednu ženu, no ona nije tipična supruga sportaša, izbjegava ono što svi imaju!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Supruga Dominika Livakovića pohvalila se obiteljskim trenucima, no ipak je najveću pažnju ukrao preslatki sinčić!

Reporter CNN-a umalo je nastradao tijekom uragana, pogledajte ovaj strašan trenutak: "Ovo nije bilo dobro"

Hana Huljić pokazala što radi dok čeka da na svijet dođe njezino drugo dijete, objavila je fotografiju!

Znate li tko je pjevačica s fotografije? Priča se da je išla pod nož, a koliko se promijenila, prosudite sami!

Povezana vijest Celebrity Reporter CNN-a umalo je nastradao tijekom uragana, pogledajte ovaj strašan trenutak: "Ovo nije bilo dobro"

Povezana vijest Celebrity Senidah najavila koncert u zagrebačkoj Areni, javno priznaje koliko voli hrvatsku publiku: ''Svaki put je ludilo!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS