Prava prilika!

Kate i William objavili su novi oglas za posao, od kandidata očekuju puno, ali spremni su za dogovor oko jedne stvari!

Kate Middleton i princ William Afp 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Kate Middleton i princ William proširuju svoj krug zaposlenika, evo koga sada traže i to preko društvenih mreža.

Princ i princeza od Walesa traže novog zaposlenika, prenosi Daily Mail.

Kraljevski par treba više PR stručnjaka koji će im pomoći u radu u Velikoj Britaniji, zajedno s inozemnim turnejama.

Iako je navedeno da se na posao treba dolaziti u Kensingtonsku palaču, Kate i William su otvoreni za razgovor o fleksibilnom radu u fazi intervjua, navodi se u oglasu za posao na LinkedInu na koji se prijavilo više od 100 kandidata.

Iz oglasa za posao nije jasno hoće li zaposlenik popuniti novu ulogu stvorenu u komunikacijskom timu, ili je zamjena prethodnog višeg časnika za komunikacije koji je dao ostavku.

Od uspješnog kandidata također će se tražiti da radi i putuje u druge kraljevske rezidencije, kao što su Buckinghamska palača i dvorac Balmoral.

Osoba koju traže mora dobro poznavati kreiranje sadržaja na društvenim mrežama i imati sposobnost pisanja priopćenja za medije.
U opisu posla stoji da Palača traži nekoga tko može planirati i provoditi kreativne i integrirane komunikacijske aktivnosti koje povezuju rad Princa i princeze sa širokom vanjskom publikom.

''Uspješni kandidat predvodit će komunikacijske planove za angažmane Njihovih Kraljevskih Visočanstava i pružati podršku u provedbi komunikacijskih strategija za promicanje njihovih ključnih projekata. Uloga će također uključivati odgovaranje na medijske upite o stvarima vezanim uz princa i princezu i njihovu obitelj'', piše u oglasu.

Radno mjesto je na puno radno vrijeme, od ponedjeljka do petka, ali od kandidata će se tražiti da sudjeluje u smjeni i izvan radnog vremena, rješavajući upite medija.

Posao je objavljen na LinkedInu prije dva dana, ali nakon nešto više od 100 prijava oglas su zatvorili.

Kate i William zaposlenika su tražili i krajem sedmog mjeseca. Tada su imali i jedan poseban kriterij – znanje velškog jezika. Više o tome pročitajte OVDJE.

Kate Middleton se povukla s kraljevskih dužnosti početkom godine na neodređeno vrijeme nakon što joj je dijagnostificiran rak nakon operacije abdomena.

No, obzirom da marljivo traže nove suradnike, javnost pretpostavlja kako bi se princeza uskoro mogla vratiti svojim dužnostima.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Evo kako izgleda supruga Mate Bulića, upoznao ju je još kao osnovnoškolac, a posvetio joj je i svoj veliki hit: ''On mene uvijek iznenadi...''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Novi selfie Severine u badiću raspametio pratitelje, dok se ona hvali nakitom, oni ga nisu ni primijetili: ''Seve manipulator!''

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton opet je oduševila svijet gestom prema bolesnoj djevojčici: ''Mama, princeza razumije...''

Povezana vijest Celebrity Kate i William oglasili se na društvenim mrežama, zbog ove objave nakratko su prekinuli i svoj odmor!

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton vratila se u javnost! Evo gdje je viđena, čini se da se osjeća puno bolje

Povezana vijest Celebrity Ovo su nove fotografije Kate Middleton! Čini se da se princeza osjeća puno bolje, a evo gdje se to uputila sa suprugom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS