Jako su obzirni

Kate i William oglasili se na društvenim mrežama, zbog ove objave nakratko su prekinuli i svoj odmor!

Princ William i Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kate Middleton i princ William ponovno su se oglasili na društvenim mrežama, a za to su imali i poseban povod.

Kate Middleton i princ William uživaju u ljetnom odmoru, a protekli vikend proveli su u Balmoralu s ostatkom obitelji.

Baš kao i ostali roditelji, par trenutačno uživa u posljednjim zajedničkim trenucima prije nego što se njihova djeca idući tjedan vrate u školu.

Ipak, nakratko su prekinuli svoje ljetovanje samo kako bi se obratili svojim obožavateljima i poželjeli sreću britanskom paraolimpijskom timu uoči Paraolimpijskih igara.

''Radujemo se još nekoliko tjedana nevjerojatnog sporta! Želimo puno sreće našim paraolimpijskim sportašima i svim natjecateljima'', poručili su sa svog Instagram profila.

Paparazzi su ih proteklog vikenda uhvatili na odlasku na misu, a novije su to fotografije princeze Kate nakon mjesec dana kad je posljednji put viđena na Wimbledonu.

Posljednji put na društvenim mrežama oglasili su se kako bi čestitali olimpijcima na osvojenim medaljama, a promjena princa Williama tad je sve zaintrigirala.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Najzgodnija plavuša na svijetu još malo broji do poroda, a goli trudnički trbuh sad je pokazala na odmoru u susjedstvu

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Naša voditeljica već godinama osvaja pojavom, a na nove fotke u kratkim hlačicama pristižu joj samo pohvale!

Povezana vijest Nekad i sad Ovaj plavušan nekad je bio razlog zbog kojeg se gledala hit-serija, nalazio se na listama najzgodnijih muškaraca, a evo kako danas izgleda!

Povezana vijest Celebrity Zavirite u obiteljski dom Blanke Vlašić i supruga: Krase ga luksuzni detalji, a jedan je kutak baš poseban!

Povezana vijest Nekad i sad Bila je jedna od najljepših žena 90-ih, svi su se za nju otimali, a i s 54 godine je nestvarno lijepa!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS