Oprezni s time

George fasciniran jednom stvari zbog koje su Kate i William morali intervenirati, svi roditelji ih razumiju

princ George Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nije tajna kako su Kate Middleton i princ William veoma uključeni u odgoj svoje djece, a s jednom stvari se može poistovjetiti svaki roditelj.

Prinčevi George i Louis i princeza Charlotte su među najpoznatijom djecom na svijetu, a naslijedili su puno toga od svojih roditelja - budućeg britanskog kralja Williama i Kate Middleton. Svojoj djeci usadili su ljubav prema sportu i humanitarnom radu, no isto tako Kate i William svjesni su kako u određenim trenucima moraju postaviti granice u odgoju.

Posebna pozornost usmjerena je prema Georgeu, drugom u nizu za britansku krunu, koji do trenutka stupanja na prijestolje mora usvojiti određena znanja i žrtvovati neke aspekte normalne za djecu njegove dobi. No, kod jedne stvari mnogi će se složiti s Kate i Williamom.

Naime, budući kralj i kraljica svom najstarijem djetetu uvelike doziraju igranje videoigrica.

"Trenutno pokušavamo regulirati igranje... Nadgledamo vrijeme pred ekranom. Moramo biti oprezni s tim", rekao je jednom William. "Oni su fascinirani igricama, a posebno George. On je više zainteresiran za to. Drugo dvoje je malo premaleno u ovom trenutku, ali vole filmove. Ja također obožavam film i igre."

Isto tako, Kate i William su djeci uveli zabranu korištenja iPada, promovirajući igru u dvorištu.

Ovo nije prvi puta da se govori o odgojnim metodama para, a više otkrijte OVDJE.

Prije nego dođe na britansko prijestolje, George bi se htio okušati u jednoj drugoj karijeri. Više o tome se prisjetite OVDJE.

Ni njegova sestra nije puno drugačija, o čemu više možete pročitati OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kći legendarnog glumačkog para danas je prava ljepotica, ponosni otac posebnim je povodom posjetio svoju mezimicu!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Pjevačica koja je spojila One Direction oprostila se od preminulog člana: "Bio je blagoslov raditi s tobom"

Naša bivša misica zahvalna je što je dočekala 59. rođendan, iza nje je teško razdoblje borbe s bolešću

Ronaldova Georgina završila u bolnici, otkrila je što joj je: ''Sad sam bolje, oporavljam se...''

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput pohvalila se prekrasnim prizorima s privatne večere u divljini, ali vjerni fanovi zamijetili su još nešto!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte spot za novu Grašinu pjesmu koju slušate u seriji ''U dobru i zlu''!

Povezana vijest Celebrity Ovaj video Lane Jurčević skupio je više od 5 milijuna pregleda, i to sve zbog komentara njenog partnera, evo o čemu je riječ!

Sjećate se šarmantnog Paola iz Prijatelja? Na njegovim najnovijim fotografijama nema šanse da ga na prvu prepoznate

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS