detalji svađe

Holivudska ljepotica skupila hrabrosti i progovorila o okršaju s propalim producentom koji je osuđen na 23 godine zatvora

showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Beckinsale kaže da je osjetila olakšanje nakon što su Harveyja Weinsteina poslali u zatvor na 23 godine.

Glumica Kate Beckinsale je na svom profilu na Instagramu prepričala je razgovor s propalim holivudskim producentom Harveyjem Weinsteinom, nakon što je optužen na 23 godine zatvora zbog zlostavljanja žena.

Kate se prisjetila kako je Weinstein nju i cijelu ekipu filma "Serendipity" prisilio da idu na premijeru u New York, koja se održala samo nekoliko tjedana nakon napada na WTC 11. rujna. Glumica i njezine kolege smatrali su kako je neprimjereno da u takvom trenutku organiziraju premijeru filma, pogotovo u New Yorku.

"Ove fotografije slikane su 5. listopada 2001. godine na premijeri filma 'Serendipity'. Svi smo odbijali pojaviti se ondje jer se u gradu i dalje osjetio dim srušenih nebodera te smo smatrali da je neprimjereno u tom trenutku organizirati premijeru, ali Harvey je inzistirao. Doputovali smo u New York i nekako to odradili", napisala je glumica.

Dodaje kako ju je jutro nakon premijere Weinstein nazvao i pitao hoće li dovesti svoju dvogodišnju kćer u njegovu kuću kako bi se igrala s njegovom kćeri koja je istih godina.

"Pristala sam. Čim smo stigle, pozvao je dadilju koja je djevojčice odvela u drugu prostoriju. Čim su se zatvorila vrata, počeo je vikati na mene. Rekao mi je da sam glupa kuja koja mu je uništila premijeru. Nije mi bilo jasno o čemu priča te sam se počela tresti", nastavlja Kate.

Ističe kako joj je producent rekao da ako prostre crveni tepih ispod nje, ona se mora obući u usku haljinu i zablistati, a ne da izgleda kao lezbijka u bijelom sakou. "Rasplakala sam se i pokušala sam mu reći da je grad napadnut, a ljudi i dalje traže članove svoje obitelji u ruševinama nebodera. Rekao mi je da ga nije briga jer ako on želi p*** na crvenom tepihu, to će i dobiti", govori glumica.

Kate Beckinsale kaže kako je imala još mnogo sličnih situacija, a bilo joj je olakšanje što su ga poslali u zatvor na 23 godine.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Zlobni komentari godinama ih prate jer je ona puno starija od njega, ali imaju oni svoj način na koji reagiraju na njih

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS