snima film u Hrvatskoj

Holivudska zvijezda objavom iz Zagreba nasmijala obožavatelje: "Izgleda da živimo u banana-državi"

Kate Beckinsale Profimedia 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Kate Beckinsale u Zagrebu snima film Canary Black, a sa seta se javila na svojem profilu na Instagramu.

Holivudske glumica Kate Beckinsale glavna je zvijezda akcijskog filma "Canary Black" koji se trenutno snima u Zagrebu.

Sa seta se javila na svojem profilu na Instagramu gdje je objavila fotografiju koja je njezine obožavatelje nasmijala do suza.

"Isprobavamo pouzdaniji način izbora sljedećeg premijera", napisala se u opisu fotke na kojoj ona i kostimografkinja Gabriella Claire Morpeth poziraju s bananama koje im vire iz hlača, referirajući se na novoizabranog premijera Velike Britanije Rishija Sunaka, koji je na toj poziciji zamijenio Liz Truss.

"Izgleda da živimo u banana-državi", "Ti bi trebala biti sljedeća premijerka", "Obožavam te", "Ovo je sve", neki su od brojnih komentara koje je dobila, a fotka je skupila i na desetke tisuća lajkova.

Inače, film "Canary Black" jedan je od najvećih filmskih projekata koji se snima u Hrvatskoj, a zasigurno najveći koji se ikada snimao u Zagrebu. Djelo je redatelja Pierrea Morela iza kojeg je niz je uspješnih akcijskih filmova kao što su "96 sati" s Liamom Neesonom", zatim "From Paris with Love" s Johnom Travoltom, "Peppermint" s Jennifer Garner u glavnim ulogama i "District 13" koji je producirao Luc Besson.

Na projektu je stalno angažirano preko 350 hrvatskih filmskih djelatnika, uključujući i 14 hrvatskih glumaca i glumica, a jednu od glavnih uloga igra naša glumica Romina Tonković.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Milan Popović dobio dijete s 23 godine mlađom partnericom, nakon tri sina stigla mu je kćerkica!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Sonja Kovač u mini vesti čija funkcija nije jasna čašom pokušala sakriti bujne atribute: ''A što ako pukne kopča?''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS