Sve zanima jedno!

Pratiteljima naše lijepe glumice pažnju s njenog tijela na jahti skrenuo je njen opis: ''Pala je odluka...''

Katarina Baban - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Naša glumica Katarina Baban pozirala je na skakaonici jahte na kojoj se plovila, a svi su gledali u njenu sjajnu figuru koju ima u kupaćem kostimu.

Naša glumica i dizajnerica Katarina Baban objavila je nove fotografije na svom Instagram profilu, a pozirala je na prednjem dijelu luksuzne jahte kojom je plovila.

Katarina je pokazala sjajnu figuru u crnom kupaćem kostimu te je kao modni dodatak nosila i šilt kapu te sunčane naočale, a povremeno se i pridržavala za ogradu baš kao na najpoznatijoj sceni filma ''Titanic''.

Glumica je otkrila da joj je ovaj odmor pomogao donijeti i odluku o kojoj već dugo razmišlja, ali nije otkrila o čemu je riječ.

''E nakon ovog presavršenog dana na brodu pala je definitivna odluka koja se kuha već neko vrijeme! Nemam riječi koliko je bilo divno!'' napisala je.
Njezini pratitelji u komentarima su nagađali o čemu bi se moglo raditi, ali nitko još nije pogodio.

''Nabavit ćeš psa?'' upitala ju je glumica Mirna Medaković Stepinac. Katarina joj je odgovorila: ''Hahah, a čuj, i to bih, ali mačka ne da!'' i time se prisjetila svoje bijele mačke koju često dijeli na društvenim mrežama.

''Kupujete brod?'', ''Nova uloga?'', bili su još neki od komentara.

Katarinu na društvenoj mreži prati više od 80 tisuća ljudi, s kojima rado dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a na Instagramu se voli pohvaliti i kreacijama svojeg uspješnog modnog brenda Lilith by Katarina Baban.

U sretnoj je vezi već nekoliko godina s Igorom Subotićem koji se ne voli eksponirati javnosti, a može se vidjeti tek na ponekoj Katarininoj objavi.

Inače, Katarinu smo gledali u brojnim domaćim hit-serijama, poput "Dar mar", "Drugo ime ljubavi", "Zlatni dvori" i "Najbolje godine", a krajem prošle godine ostvarila joj se i velika glumačka želja jer je dobila svoju prvu monodramu "Puni pansion", u kojoj izmjenjuje čak 22 uloge.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Šuput je zauzela seksepilnu pozu pod tušem bez gornjeg dijela badića, ali pravi su hit komentari Martine Tomčić i Frane Ridjana!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ana Nikolić na kćerinoj rođendanskoj proslavi pokazala uništeno lice, a njezin slavni bivši je neprepoznatljiv!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS